Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Eli Kohen, úředník přeškolený na tajného agenta, se v 60. letech 20. století vydá do Sýrie na mnohaletou nebezpečnou misi jako špión Mossadu. (Netflix)

Recenze uživatele Morholt k tomuto seriálu (1)

Agent (2019) 

Eli Kohen je špionská legenda a určitě si podobnou připomínku zaslouží, ale nejsem si jist formátem. Šest téměř hodinových dílů je z mého pohledu moc, protože Kohenova práce nespočívala v krkolomných sabotážích a adrenalinových honičkách, ale ve sběru informací a vysílání. A i když se Raff vážně snaží, nedokáže se vyhnout řadě hluchých míst, které k dynamice vyprávění zrovna moc nepřispívají. Z tohoto pohledu je škoda, že se nejedná o film či maximálně třídílnou minisérii. Nicméně i přesto všechno jsem se bavil a s hlavním hrdinou v pohodě vydržel až do bolestného konce, který sice postrádal potřebné emoce, ale to se dalo přežít. Asi největším pozitivem je Cohen, který se tímto stal dalším komediálním hercem, u kterého člověk nechápe, proč tráví většinu své kariéry hloupým pitvořením v kánálových "vtípcích". Přivřu oči a dám 70%, ale doufám, že se ke Kohenovi v budoucnu ještě někdo vrátí. ()

Související novinky

PF 2020

PF 2020

31.12.2019

Tak Le Mans ’66 nakonec v celkovém hodnocení uživatelů ČSFD.cz porazil i oceňovaného Jokera. Není to zas až tak překvapivé, jedná se přeci jen o pozitivnější film, a to máme rádi. Což dokazuje i… (více)

Reklama

Reklama