Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Walter Gibson "Gib" má možnost jet do Kalifornie za dívkou z fotografie, kterou mu zaslal jeho kamarád Lence. Lence mu dohodne o Vánocích rande s touto dívkou, se kterou má zažít sex bez závazků. Gib se vydá na cestu za tímto dobrodružstvím. Bohužel jede s ním Alison, třídní šprtka, která jede za svým přítelem. Celou cestu se hádají. Čím déle spoju ale cestují, tím víc se zbližují a poznávají se. Najednou zjišťují, že život toho druhého není až tak špatný a dokonce si stále víc začínají rozumět a pomalu se do sebe zamilovávají. Alison ale během cesty zjistí, za jakým účelem Gib do Kalifornie ve skutečnosti jede... (GabRa5)

(více)

Recenze (11)

blackrain 

všechny recenze uživatele

Takový mladíček to byl a co nám z něho vyrostlo za herce. Vývoj zápletky a její konec mi byl jasný hned od začátku, ale to mi vůbec nevadilo. Příjemně se na tuto romantickou komedii koukalo, bylo to hlavně kvůli sympatickým mladým hercům. Daphne Zuniga se ke Cusackovi hodila naprosto přesně. Cesta je cíl a nic se neděje náhodně. ()

Dado 

všechny recenze uživatele

Tretí a nepochybne najslabší film režiséra Roba Reinera, ktorý som mal možnosť vidieť. Je však nutné dodať, že očakávať od šablónovitej romantickej komédie o dvoch tínedžeroch kvality takých kúskov ako Misery či Stand By Me, by bolo mimoriadne naivné. The Sure Thing de facto spĺňa všetky atribúty typické pre film, ktorý som opísal vyššie. Ide tak o nenáročnú a milú "oddychovku" so sympatickou ústrednou dvojicou, ktorej záver väčšina divákov dokáže zaručene predpovedať ešte pred ukončením úvodných titulkov. Na tie by sa, mimochodom, dalo pozerať aj opakovane. (60%) ()

Reklama

Pohrobek 

všechny recenze uživatele

Starostmi všedního dne zcela zničený student Walter Gibson(John Cusack ), zvaný Gib, je nadšen, když ho jeho přítel pozve na vánoční svátky do slunné Kalifornie. Na Giba se k tomu snese anděl z nebe - v podobě atraktivní Alison (Daphne Zuniga), jež míří za svým snoubencem, avšak stejným autem jako Gib... Začátky Roba Reinera (2. film) i Johna Cusacka (4. film). Slušné. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Prsne taketo filmy mam rad, spolocenska nekonfliktna konzervacka, on hlada ju, lenze co cert nechce, zalubi sa do dalsej holky ... ta mu lasku opatuje. Mlade ucho John Cusack sa este vo filme len orientoval, a jaxom ho videl, musim uznat, ze hrat nevie, ale ze vobec. Cusak si samice vyberat vie, Dafne Zuniga bola v tom case este sexovatelna. Film funguje aj ako prehliadka toho, jak vyzeralo USA v 80. rokoch : 82 % ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Zprvu to působí jako taková školní teenagerská komedie z 80tých let, ale pak se z toho vyklube spíš pohodová road movie, kde Cusack si jede pro svojí "jistou věc" a náhodou mu skříží cestu jedna šprtka ze školy, která má namířeno stejným směrem, vývoj je samozřejmě jasnej, ale je to pohodový, zábavný a Cusack je tady ještě takový dobrý mladý ucho. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (2)

  • Celosvětová premiéra proběhla 9. února 1985 v Beverly Hills (Kalifornie, USA). (BMW12)

Reklama

Reklama