Reklama

Reklama

Pouze zvěř

  • Francie Seules les bêtes (více)
Trailer 1

Pohřešuje se žena. Po sněhové bouři bylo její auto nalezeno na cestě na náhorní plošinu, kde se snaží přežít jen několik odlehlých farem. Zatímco policie nemá žádné stopy, pět lidí ví, že jsou spojeni s jejím zmizením. Všichni mají svá vlastní tajemství, ale nikdo z nich netuší, že celý příběh začal daleko od této hory bičované zimními větry, na jiném kontinentu, kde neustále svítí slunce a kde chudoba nebrání touze určovat své vlastní zákony. (Cinemax)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (46)

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Stát se osamělým se lehce každému může přihodit i když je uprostřed davu lidí . Osamělost má různé stránky.. Může to být fyzická osamělost, nebo intelektuální... Co osamělých je v partnerských vztazích, na pracovištích a v manželstvích...  Ať tak či tak, pokud ji člověk záměrně nevyhledává, (což mi přijde trochu už jako úchylka, protože člověk je tvor společenský) touží zoufale po společnosti druhých. Za spřízněnou duči by dal cokoliv.  A zde začínají 4 epizody tohoto filmu jež se nakonec spojí v jeden příběh. Plocha příběhu je rozsáhlá od kolonizovaných lidožroutů  v Djibouti po zamrzlé pláně hornaté části Francie... Divák zprvu jen tuší, místy nechápe, ale film se postupně spojuje do jednoho solidního celku. Můj dojem je, že se nemuselo až tak zásadně tlačit na pilu aby vše do sebe tak důkladně zapadalo čímž myslím zejména poslední minuty filmu... Svět je malý, některé náhody jsou neuvěřitelné, ale tady to bylo koncetrované tak až z toho diváka málem pálila žáha. U filmu jsem si znovu uvědomil jak jsem rád, že žiji v naší krásné ČR. A i když tu máme jedince jako Myloše s Andrejem, pořád se tu máme krásně... Když jsem viděl v jakejch podmínkách tam ti kucí lidožroutský žijí... Jedna olezlá matrace, otlapané opatlené ušmadlané zdi ... Brrr.. Jo každej hošan měl nouťas a připojení na wifi, ale jinak nic. Na dojení bílých kolonistů jim to evidentně stačí čímž se ale zásadně liší od západní civilizace jíž si přejí být součástí. Dávám za 3 000 Eur... * * * ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Tohle udělal Joseph? Popral ses s ním? Tys mu zastřelil psa? Co Micheli?" Vypadá to tak, že si Alice tu situaci vysvětlila správně, ale scénárista si s námi i s ní pohrál docela slušně. Nechci moc prozrazovat, ale tady se jedná o splácení koloniálního dluhu v Pobřeží slonoviny. Že to je blbost? Taky jsem si to myslel, ale pobavilo mě to a všechno to do sebe krásně zapadlo. To je super. Nicméně mě dost vytáčel Armand alias Generál Frank a samozřejmě jeho oběť Michel. Nemám totiž pochopení ani pro zmetka, kterej někoho tahá za péro po internetu ani pro dotačního podnikatele v zemědělství, kterej se nechá za to péro tahat místo toho, aby ho občas půjčil manželce. A tímto gratuluju všem, koho nějaká falešná sexy internetová známost oblafla o nějakej ten peníz. Dle policejních statistik jich není málo. ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Všudypřítomný sníh, ponurá atmosféra, mlčenlivé postavy a jedna zmizelá žena. Měl jsem za to, že se Francouzi inspirovali ve Skandinávii a chtěli vytasit nějaký zapeklitý případ s temnou myslí vrahů a zoufalých vyšetřovatelů. I když ono je to nakonec prostší, vlastně taková „obyčejná“ mozaika. A hlavně totálně pomalá. Zejména ve své první polovině. Napětí jsem postrádal, postavy nepatří k nejzajímavějším. Jsou to takoví novodobí trosečníci, kteří zoufale hledají své štěstí. Já to filmové s touhle bandou nenašel. ()

sochoking 

všechny recenze uživatele

Tak toto som veru nečakal! Mi to pripomínalo staré filmy od Alejandro González Iñárritu.  Pomaly som si myslel, že takéto príbehy už nikto netočí. No a záver bol čerešničkou na dorte. Ten som veru nečakal. U mňa za plný počet i s tou muzikou, ktorá vypadala síce skôr ako z Pána prsteňov, ale sadla tam tiež nakoniec. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Zaujímavo dramaturgicky premyslený film. Samozrejme každému ihneď napadne Babel a netreba si asi nahovárať, že nebol pre Molla hlavným inšpiračným zdrojom. Nielen teda prepojením príbehov, ako ich poznáme u Iňaritua, ale aj globálnymi problémami. Témy sú zrejmé, dominuje tu nevera a klamstvo vo všeobecnosti a ide ako o príčiny, tak aj následky chovania postáv. Môžeme sa pozastavovať nad extrémnymi náhodami, ale aj tie sú vlastne témou a dokonca aj explicitne priznanou, ak budete dávať pozor. No a môžeme sa pozastavovať aj nad naivitou štyridsiatnika pred počítačom, ale asi bude lepšie si túto mozaiku užiť a zbytočne nebrblať. Má sa čím odmeniť, i keď nejde o žiaden zázrak. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení filmu probíhalo od 10. ledna do 22. března 2019 ve Francii v lokalitách Florac, Sète, Causse Méjean, Bédouès-Cocurès, Montbrun a Meyrueis. Dále se točilo v Abidžanu (Pobřeží slonoviny). (GASTON73)

Reklama

Reklama