Reklama

Reklama

Pouze zvěř

  • Francie Seules les bêtes (více)
Trailer 4

Pohřešuje se žena. Po sněhové bouři bylo její auto nalezeno na cestě na náhorní plošinu, kde se snaží přežít jen několik odlehlých farem. Zatímco policie nemá žádné stopy, pět lidí ví, že jsou spojeni s jejím zmizením. Všichni mají svá vlastní tajemství, ale nikdo z nich netuší, že celý příběh začal daleko od této hory bičované zimními větry, na jiném kontinentu, kde neustále svítí slunce a kde chudoba nebrání touze určovat své vlastní zákony. (Cinemax)

(více)

Videa (3)

Trailer 4

Recenze (46)

bearmeedek 

všechny recenze uživatele

Měl jsem velké váhání mezi 3* a 4*, ale už jsem se rozhodl. Plakát je trochu zavádějící, nejde o severský thriller. Název pochopíme až v průběhu děje a je výstižný. Zrovna tak, kdyby se film jmenoval "Samý debil". V první půlce si ještě říkáme, jestli je nutné to vidět, ale je to dané i stylem filmu. Události pohledem několika osob, u každého znovu od startovacího bodu. A pomalu se nám nám to vybarvuje a dává smysl. Jako celek docela zajímavý nápad. A ten konec, který není vyústěním a klidně by mohl být i po titulkovou scénou, je dárek navíc, za výdrž. 70%. ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Stát se osamělým se lehce každému může přihodit i když je uprostřed davu lidí . Osamělost má různé stránky.. Může to být fyzická osamělost, nebo intelektuální... Co osamělých je v partnerských vztazích, na pracovištích a v manželstvích...  Ať tak či tak, pokud ji člověk záměrně nevyhledává, (což mi přijde trochu už jako úchylka, protože člověk je tvor společenský) touží zoufale po společnosti druhých. Za spřízněnou duči by dal cokoliv.  A zde začínají 4 epizody tohoto filmu jež se nakonec spojí v jeden příběh. Plocha příběhu je rozsáhlá od kolonizovaných lidožroutů  v Djibouti po zamrzlé pláně hornaté části Francie... Divák zprvu jen tuší, místy nechápe, ale film se postupně spojuje do jednoho solidního celku. Můj dojem je, že se nemuselo až tak zásadně tlačit na pilu aby vše do sebe tak důkladně zapadalo čímž myslím zejména poslední minuty filmu... Svět je malý, některé náhody jsou neuvěřitelné, ale tady to bylo koncetrované tak až z toho diváka málem pálila žáha. U filmu jsem si znovu uvědomil jak jsem rád, že žiji v naší krásné ČR. A i když tu máme jedince jako Myloše s Andrejem, pořád se tu máme krásně... Když jsem viděl v jakejch podmínkách tam ti kucí lidožroutský žijí... Jedna olezlá matrace, otlapané opatlené ušmadlané zdi ... Brrr.. Jo každej hošan měl nouťas a připojení na wifi, ale jinak nic. Na dojení bílých kolonistů jim to evidentně stačí čímž se ale zásadně liší od západní civilizace jíž si přejí být součástí. Dávám za 3 000 Eur... * * * ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Tohle udělal Joseph? Popral ses s ním? Tys mu zastřelil psa? Co Micheli?" Vypadá to tak, že si Alice tu situaci vysvětlila správně, ale scénárista si s námi i s ní pohrál docela slušně. Nechci moc prozrazovat, ale tady se jedná o splácení koloniálního dluhu v Pobřeží slonoviny. Že to je blbost? Taky jsem si to myslel, ale pobavilo mě to a všechno to do sebe krásně zapadlo. To je super. Nicméně mě dost vytáčel Armand alias Generál Frank a samozřejmě jeho oběť Michel. Nemám totiž pochopení ani pro zmetka, kterej někoho tahá za péro po internetu ani pro dotačního podnikatele v zemědělství, kterej se nechá za to péro tahat místo toho, aby ho občas půjčil manželce. A tímto gratuluju všem, koho nějaká falešná sexy internetová známost oblafla o nějakej ten peníz. Dle policejních statistik jich není málo. ()

Shaleman 

všechny recenze uživatele

Překvapení. Pomalu plynoucí drama, které by se těžko dalo nazvat thrillerem, jehož hlavním hybatelem je láska, kterou se snažíme najít, doufáme v ní a mockrát nám nakonec unikne o jednu náhodu. Propletení jednotlivých osudů do finálního celku pak funguje jako skvělý katalyzátor věcí minulých. Baví mě přemýšlet, jak by to asi pokračovalo, kdyby nepřišli závěrečné titulky. Není viníků ani obětí, jen uvěřitelných nešťastných lidí hledajících to své štěstí. V tomto případě však na rozbité rozbité cestě. ()

DonBraso 

všechny recenze uživatele

Kdyby ta první půlka se nehledala a nevypadala tak jak vypadá,tak dávám klidně i plnou palbu.Protože příběhy jsou samozřejmě propletené,ale to člověk zjišťuje až postupem a třešinka na závěr je celý příběh s názvem Marion.To je přímo lahůdka filmařského řemesla,který spíš dramatizuje o parník někam jinam,než možná snímek chtěl říci.Takhle skvěle udělaný průřez síťového teroru na mužský city jsem dlouho neviděl.Vlastně to má přesah i života dneška,kdo vlastně vězí v tom virtuálním pozlátku,který je na druhý straně.A on frajer z Afriky :)Za tohle tleskám,protože pak to krásně navazuje na kompletní příběh,který je protkán řadou náhod.Jen říkám škoda začátku,protože to člověka úplně nerajcuje,až se může zdát,že vlastně vidí lacinou kriminálku se zvláštním případem,ale od Marion doopravdy snímek nabere obrátky a je z toho vlastně úplně jiný film.Sice úplně se vykašle na pár postav,které úplně z filmu zmizí,ale konec krásně lakonicky ukáže,že i chlap může být dobrým kumštýřem:)85% ()

Galerie (22)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení filmu probíhalo od 10. ledna do 22. března 2019 ve Francii v lokalitách Florac, Sète, Causse Méjean, Bédouès-Cocurès, Montbrun a Meyrueis. Dále se točilo v Abidžanu (Pobřeží slonoviny). (GASTON73)

Reklama

Reklama