Reklama

Reklama

Hiteumaen

Trailer

Obsahy(1)

Když byl Kim Bong-jun malý, zemřeli mu při autonehodě rodiče a jeho umístili do sirotčince. Odtud ho vytáhl agent Cheon (Joon-ho Jeong) a vychoval z něj elitního zabijáka Národní zpravodajské služby. Jun (Sang-woo Kwon) však vždy miloval kreslení, proto se rozhodne od NZS odejít a předstírá svou smrt. O 15 let později má manželku (Woo-seul-hye Hwang), dceru, ale jeho webtoony nejsou populární. Proto mu dcera poradí, ať nakreslí svůj příběh. Když to v opilosti udělá, obrátí mu to život vzhůru nohama. (LangiJ)

(více)

Recenze (27)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Našlapaná Akční jízda z Jížní Koree! Hlavní hrdina je neúspěšný spisovatel komiksových knížek, ale když se jednoho večera pořádně ožere, tak napíše komiks o jeho životě jakožto profesionální Hitman a omylem se to dostane do světa. Nejen, že se stane slavný, ale půjdou po něm Gangsteři i agenti zároveň. Film je teda odlehčenějšího rázu a nechybí komediální prvky, které jsou však výborné ( scéna s mobilem v autě u mě vyvolala záchvat smíchu jak už dlouho nic) a velkým plusem je i samotná akce, především souboje, které patří k tomu nejlepšímu, co Jížní Korea natočila za posledních 5 let ( Fight na toaletě, utěk z policejní stanice či finále ve skladišti je highlight jak svině). Má to výborné tempo, hodně akce, fungující humor, zábavné postavy, ikonického záporáka i zajímavý příběh, co víc si přát. Kdyby byl film serióznější, tak se zde bavíme o potenciální kultovce, ale i tak je to pecka. Řval jsem, smál jsem se a pákrát byl i dojatý. Příběh****, Akce*****, Humor****, Násilí**, Zábavnost****, Hudba****, Vizuál****, Atmosféra***, Napětí****. 8/10. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Mohlo to byt chytreji napsane.Je to detinske,nebo spis mladeznicke a docela stupidni. Ale o to zabavnejsi. A jsou zde zabavne prvky jako animace. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Toto mi príliš nesadlo. Po Enter the Fat Dragon ďalší film v ktorom nejaká neznesiteľná fuchtľa buzeruje svojho manžela. Akurát tentokrát ten manžel nie je policajt, ale elitný vládny zabiják, ktorý predstieral smrť a už 15 rokov žije ako obyčajný autor komixov. Lenže keď sa ožerie, tak zverejní komix v ktorom vyrozpráva svoj príbeh a začnú mu ísť po krku jak zloduchovia tak aj jeho bývalí kolegovia. Prvých 40 minút bolo pre mňa nudným utrpením. Sledovať jak toho ultimatívneho zabijáka mláti žena, pohŕda ním dcéra, komanduje jeden aj druhý šéf bolo neznesiteľné a rozhodne nie vtipné. Následne sa konečne trochu rozbehla akcia, ale zase tak veľa jej tu nie je a je príliš zbesilo zostrihaná na to, aby v nej vynikol nejaký chvat. Je to taký klasický kórejský akčný štandard, ktorý ničím nevybočuje oproti ostatným akčniakom. Z komických scén ma trochu rozosmiala scéna s mobilom v aute. Síce použili otrepaný vtip, ale zasmial som sa. Celkovo to je akčniak na jedno pozretie, ale radšej si znova pustím Pravdivé lži, ktoré majú podobnú zápletku. 4/10. ()

LangiJ 

všechny recenze uživatele

Parádní svižná jízda se skvělým Kwon Sang-wooem. I když to několikrát zopakoval, netušila jsem, že to v sobě má :) Nikdy jsem ho snad v takové akční roli neviděla. Akční scény jsou skvělý a je jich dost. Jen jsem čekala víc humoru. Toho je sice míň, ale když už, tak už! Někdy jsem se smála nahlas. Hodně se mi líbila i hudba. Za mě prostě spokojenost - odsýpalo to, mělo to drive, sympatický postavy a správně pošahanej záporák. Přeloženo. ()

Flipnic-RE 

všechny recenze uživatele

Mix parádního Korejskýho vizualu, ztřeštěné komedie a úžasnejch fightů. Klasická Jižní Korea se vším všudy. Herci jsou vtipní a sympatičtí, nebere se to moc vážně, ale postupem děje jsem nechápal, kam se to až těma zvratama a šílenostma vyšroubuje. A hlavně jsou super ty fighty, ze kterých sem nechápal a do akční komedie udělat něco tak choreograficky promakanýho a profesionálního, to chce trochu úcty a ne tohle hodnocení tady ... Pokud Raid 2 fighty jsou 100%, tohle je tak 65% (což znamená furt hodně dobrý...) Hodně mě to překvapilo, fakt paráda. ()

AffectedFace 

všechny recenze uživatele

Snímek po celou dobu stopáže ani chvíli nenudí, nemá hluché části, nemá zbytečně nezajímavé zavádějící dialogy, celkově působí jako adept na dokonalý korejský film. Ano, pouze působí, protože používá klasickou Jason Bourne shaky-cam při každém souboji, co vidíte. Scénář je totiž na dané téma napsaný velice chytře a je pouze škoda, že i po první půl hodince stále používá komediální prvky, leč kdyby se snímek zaměřil do temného thrilleru, byla by to raketa! První polovina má až neuvěřitelně originální koncept, poté se to celý přepne na tisíckrát viděnou klasiku, která neurazí. ()

FritoleXx 

všechny recenze uživatele

Zdejší hodnocení moc nechápu. Skvěle a zábavně natočená akce, která vždy v pravou chvíli přepne do absurdního a tak správně "jednoduchého" humoru. Herecky zvládnuté na jedničku, svým námětem pak neokoukané a tak nějak pro celou rodinu. Nevidím důvod, proč se v tom pitvat a nazývat zápletku nelogickou, když tvůrcům očividně šlo jen o tu absurditu či skoro až parodii. Nechci tvrdit, že jde o vrchol komedie, ale rozhodně jsem se nenudil. ()

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

Trochu mne taky štvala zápletka, chladnokrevnej cílevědomej inteligentní zabiják se změní v trumberu co ho bije vlastní žena? To je dost divný a nelogický. JInak to ale byla zábavná jízda, akce i přes nešikovný drobivý střih nebyla zlá, i se člověk zasměje. ()

Pollock 

všechny recenze uživatele

Jsem trošku na vážkách, ale jo místy jsem se od srdce zasmál a kromě trochu pomalejšího rozjezdu mě finál rozsekal. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele

Dost marna "haluska", nie s prilis vtipnymi scenami. Myslel som, ze aspon komedialne prvky a gagy budu trefnejsie, ale tych bolo velmi poskromne. Na to, kolko znamych akcnych hercov tam hralo, som ocakaval napaditejsie spracovany scenar. Za mna sklamanie. Vztah dcerky-reperky a tatka na zaciatku bol podareny. ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Juzna Korea sa fakt nema zaco hanbit,paradne spojenie dvoch filmovych zanrov,po akcnej stranke ziadna chyba,skvele suboje,ziadne sci-fi lietajuce kung-fu bitky a vtipnych situacii bolo tiez az az,ako komedia uplne v pohode,Sang-woo Kwon bol v urcitych momentoch fakt smiesny a podareny,do toho hrala vyborna hudba a niektori herci svoje role brali smrtelne vazne,vzili sa do nich az tak,ze som myslel,ci nedostanu infarkt,fakt pecka,oplati sa pozriet si to...:-) ()

Maximilianus 

všechny recenze uživatele

Nemám rád takýto ukričaný asijský humor, ktorý spočíva iba v rôznych grimasách a zvyšovaní hlasu. Takže po komediálnej stránke sa mi to nie len, že nepáčilo, ale ešte mi to aj vadilo. Akcia a súboje boli fajn, taktiež postavy boli sympatické a páčilo sa mi moderné prepojenie s mangou a hudba. 6,4/10- ()

Clark_Kent 

všechny recenze uživatele

Když pořádně vypneš nacucanej mozek, určitě se pobavíš. Hlavně ta motivace, která z toho srší mě doslova kopla do prdele. Šílená korejská uvolnovačka do nepohody. ()

xxmurphyxx 

všechny recenze uživatele

Tento týždeň som videl dve Kórejské komédie, jednu naozaj veľmi vydarenú a jednu menej. Toto je tá menej vydarená. Kým aspoň trochu zafunguje komediálna zložka si musí človek chvíľu počkať a ani potom to nie až taký náklad ako jeden dúfal. Zlé to určite nie je, len u Kórejcov je už človek zvyknutý na určitý kvalitatívny štandard. Paradoxne na filme ma najviac bavili jeho vedľajšie postavy, hlavná postava okolo ktorej sa dej točil mi z nejakého dôvodu nesadla. Vzhľadom na námet filmu tu došlo aj k niekoľkým akčným pasážam, ale tie znovu boli o dosť lepšie spracované v druhej komédii, ktorej názov som ešte nespomenul, jedná sa o Naeaneui geunom ( The Dude in Me ). ()

Reklama

Reklama