Reklama

Reklama

Hiteumaen

Trailer

Obsahy(1)

Když byl Kim Bong-jun malý, zemřeli mu při autonehodě rodiče a jeho umístili do sirotčince. Odtud ho vytáhl agent Cheon (Joon-ho Jeong) a vychoval z něj elitního zabijáka Národní zpravodajské služby. Jun (Sang-woo Kwon) však vždy miloval kreslení, proto se rozhodne od NZS odejít a předstírá svou smrt. O 15 let později má manželku (Woo-seul-hye Hwang), dceru, ale jeho webtoony nejsou populární. Proto mu dcera poradí, ať nakreslí svůj příběh. Když to v opilosti udělá, obrátí mu to život vzhůru nohama. (LangiJ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (27)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Toto mi príliš nesadlo. Po Enter the Fat Dragon ďalší film v ktorom nejaká neznesiteľná fuchtľa buzeruje svojho manžela. Akurát tentokrát ten manžel nie je policajt, ale elitný vládny zabiják, ktorý predstieral smrť a už 15 rokov žije ako obyčajný autor komixov. Lenže keď sa ožerie, tak zverejní komix v ktorom vyrozpráva svoj príbeh a začnú mu ísť po krku jak zloduchovia tak aj jeho bývalí kolegovia. Prvých 40 minút bolo pre mňa nudným utrpením. Sledovať jak toho ultimatívneho zabijáka mláti žena, pohŕda ním dcéra, komanduje jeden aj druhý šéf bolo neznesiteľné a rozhodne nie vtipné. Následne sa konečne trochu rozbehla akcia, ale zase tak veľa jej tu nie je a je príliš zbesilo zostrihaná na to, aby v nej vynikol nejaký chvat. Je to taký klasický kórejský akčný štandard, ktorý ničím nevybočuje oproti ostatným akčniakom. Z komických scén ma trochu rozosmiala scéna s mobilom v aute. Síce použili otrepaný vtip, ale zasmial som sa. Celkovo to je akčniak na jedno pozretie, ale radšej si znova pustím Pravdivé lži, ktoré majú podobnú zápletku. 4/10. ()

Maximilianus 

všechny recenze uživatele

Nemám rád takýto ukričaný asijský humor, ktorý spočíva iba v rôznych grimasách a zvyšovaní hlasu. Takže po komediálnej stránke sa mi to nie len, že nepáčilo, ale ešte mi to aj vadilo. Akcia a súboje boli fajn, taktiež postavy boli sympatické a páčilo sa mi moderné prepojenie s mangou a hudba. 6,4/10- ()

Reklama

Flipnic-RE 

všechny recenze uživatele

Mix parádního Korejskýho vizualu, ztřeštěné komedie a úžasnejch fightů. Klasická Jižní Korea se vším všudy. Herci jsou vtipní a sympatičtí, nebere se to moc vážně, ale postupem děje jsem nechápal, kam se to až těma zvratama a šílenostma vyšroubuje. A hlavně jsou super ty fighty, ze kterých sem nechápal a do akční komedie udělat něco tak choreograficky promakanýho a profesionálního, to chce trochu úcty a ne tohle hodnocení tady ... Pokud Raid 2 fighty jsou 100%, tohle je tak 65% (což znamená furt hodně dobrý...) Hodně mě to překvapilo, fakt paráda. ()

LangiJ 

všechny recenze uživatele

Parádní svižná jízda se skvělým Kwon Sang-wooem. I když to několikrát zopakoval, netušila jsem, že to v sobě má :) Nikdy jsem ho snad v takové akční roli neviděla. Akční scény jsou skvělý a je jich dost. Jen jsem čekala víc humoru. Toho je sice míň, ale když už, tak už! Někdy jsem se smála nahlas. Hodně se mi líbila i hudba. Za mě prostě spokojenost - odsýpalo to, mělo to drive, sympatický postavy a správně pošahanej záporák. Přeloženo. ()

FritoleXx 

všechny recenze uživatele

Zdejší hodnocení moc nechápu. Skvěle a zábavně natočená akce, která vždy v pravou chvíli přepne do absurdního a tak správně "jednoduchého" humoru. Herecky zvládnuté na jedničku, svým námětem pak neokoukané a tak nějak pro celou rodinu. Nevidím důvod, proč se v tom pitvat a nazývat zápletku nelogickou, když tvůrcům očividně šlo jen o tu absurditu či skoro až parodii. Nechci tvrdit, že jde o vrchol komedie, ale rozhodně jsem se nenudil. ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama