Reklama

Reklama

Deo geim: 0sileul hyanghayeo

(seriál)
  • Jižní Korea 더 게임:0시를 향하여 (více)
Thriller / Mysteriózní
Jižní Korea, 2020, 18 h 40 min (Minutáž: 70 min)

Epizody(16)

Obsahy(1)

Muž menom Kim Tae-Pyong (Taecyeon) má špeciálnu schopnosť, keď sa hocikomu pozrie do očí, uvidí jeho smrť. Jedného dňa stretne policajtku Seo Joon-Young (Lee Yeon-Hee), ktorá odhalí jeho tajomstvo a poprosí ho o pomoc pri vyšetrovaní únosu mladého dievčaťa. Zločinec, ktorého volajú „Polnočný vrah“ unáša mladé dievčatá, za živa ich pochová a necháva im iba toľko kyslíka, aby prežili do polnoci. Joo-Young je však pre Tae-Pyonga niečím výnimočná, je jediná, ktorej smrť nevidí, keď sa jej pozrie do očí. Začína sa teda hľadanie nebezpečného zločinca, ale i odkrývanie tajomstiev hlavných hrdinov. (Eawy)

(více)

Diskuze

ainny

ainny (hodnocení, recenze)

jarah

Koukám, že jsem to hodnocení napsala vedle. Asi to na mě bylo moc brzo. 😀

 

Ono to nebylo špatný, ale místy byla prostě vata, která to tohoto žánru nepatří. Záporák byl excelentní. Chtěla jsem jít na čtyři, ale poslední díl je prostě neskutečný úlet.

jarah

jarah (hodnocení, recenze)

ainny

Priznám sa, že som ho dvakrát začala sledovať a došla som po dvadsiatu minútu. Dám mu ešte šancu neskôr.

na příspěvěk reagoval ainny

ainny

ainny (hodnocení, recenze)

Pro mě hodně nevyvážený seriál. Chvilku jsem koukala se zatajeným dechem a chvilku koukala, kde co lítá. Spousta nevyrovnaných pasáží a finále přišlo dřív než mělo. I přes to bych hodnotila výš, kdyby.... Poslední díl, který byl jenom zbytečným epilogem, to celé zabil. Takový závěr se do seriálu tohoto typu prostě nehodí.

na příspěvěk reagoval jarah

Reklama

Reklama