Reklama

Reklama

Bubueui segye

(seriál)
  • Jižní Korea 부부의 세계 (více)
Jižní Korea, 2020, 21 h 54 min (Minutáž: 74–93 min)

Epizody(16)

Recenze (3)

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Tyyy brďo, tak tohle bylo něco. Emoční nálož, která mě stokrát donutila změnit názor, pohled na manželství, rodičovství a snad i pochybuji nad svým dosavadním pohledem na nevěru. Do teď nevím, komu jsem fandila, jestli někoho nesnáším, jestli je tahle a tamta láska správná. Zamýšlím se nad tím, jestli existuje láska jenom jedna, jestli ji může zabít láska jiná, nebo jestli lidi konající špatné věci milují méně. A mohla bych ve svých otázkách pokračovat. Nedivím se, že někteří tvrdí, že jde o nejlepší korejský seriál všech dob. A věřím, že až tenhle seriál objeví české publikum, najdou se tu hodně emoční komentáře (ne že by mě někdo mohl jen tak překonat). Moje otázka zní - kde jste, čeští diváci? Vím, že možná v obsazení nevidíte nikoho z mladých oblíbenců dnešní doby, ale to neznamená, že to nestojí za zhlédnutí. Ti, co se nepídí po informacích by měli vědět, že v Koreji se jedná v historii o nejúspěšnější seriál odvysílaný kabelovkou a nejen Kim Hee-ae za něj obdržela hodně pochval. Takže vás chci tímto pobídnout, chcete-li pochopit korejský divácký vkus, abyste korejskou doktorku Fosterovou zařadili na svůj list. (Přísahám, že až tu bude pár hodnocení, svůj pokus o marketingový trapas smažu.) Jestli má seriál nějaké mínusy, tak to pro mě byla telenovelová atmosféra a fakt, že byl scénář občas trochu moc překombinovaný. Nuda v tomhle seriálu naprosto neexistuje. A tím jsem zpátky na poli pozitiv, takže... Tohle pro mě bylo asi jedno z nejtěžších rozhodování ohledně hodnocení, proto se předem omlouvám, pokud tu náhodou budu v následujících dnech blikat s hvězdičkami. A i kdybych se náhodou nakonec rozhodla pro nižší hodnocení, stále trvám na tom, že byste to měli vidět. Protože je to něco, co jste určitě ještě neviděli. 4,5 * ()

jarah 

všechny recenze uživatele

Dráma s historicky najvyššou sledovanosťou sa už niekoľko týždňov teší obrovskej pozornosti diváckej verejnosti a médií. Od začiatku až do poslednej minúty záverečného dielu je to ako jazda na horskej dráhe. Dvíhal sa mi žalúdok a občas sa mi vážne chcelo blinkať. Tým chcem povedať, že tvorcovia a hlavne protagonisti odviedli skvelú prácu. Stvárnenie patologickej posadnutosti, podvádzania, vypočítavosti a ubližovania sa podarilo na jednotku. V tejto dráme neexistuje vinník a obeť, pretože sa všetci správajú sebecky, dokonca aj Sun Woo, hlavná postava celej drámy, takže som jej asi v polovici seriálu prestala držať palce a sledovala som správanie jej syna. Na záver mi pripadalo, akoby sa seriálovým tvorcom z toľkej pozornosti roztriasli kolená. Chvíľami sa z toho stávala kriminálka s nejasným riešením a to ma najviac vyrušovalo. Chápem váhu zodpovednosti voči miliónom divákov, takže sa produkcia snažila o originálny záver, ale toto naozaj prepálila. V každom prípade je to seriál, ktorý treba vidieť. ()

Rozarka18 

všechny recenze uživatele

To je sila! Manželské, mimo manželské, priateľské, materské a materinské vzťahy vybičované do extrému. Áno, toto je presne ten typ seriálu, ktorý vás núti aspoň na malú chvíľu prehodnotiť, zmeniť a zlepšiť vzťahy, kým sa život vráti do normálu. A to sa vždy počíta. ()

Reklama

Reklama