Reklama

Reklama

Yulyeongeul jabala!

(seriál)
  • Jižní Korea 유령을 잡아라! (více)

Epizody(16)

Obsahy(1)

Metro je miestom mnohých zločinov, od malých krádeží, cez obťažovanie či bitky až k tým najzávažnejším :k vraždám. Keďže je metro v hlavnom meste Južnej Kóreje 3. najväčšie na svete, vyžaduje si vlastné policajné zložky. Jednej z nich velí Go Ji-Seok (Kim Seon-Ho), ktorý rád dodržuje pravidlá. Všetko sa však zmení, keď stretne mladú policajtku Yoo Ryeong (Moon Geun-Young). Yoo Ryeong totiž neholduje práci podľa protokolov, do všetkého sa vrhá strmhlav. Má však nevyhnutnú dispozíciu, ktorá je veľmi dôležitá pre ich prácu: pamätá si všetky prepojenia metra, stanice a rozdielne východy. Spoločne s ostatnými detektívmi sa snažia zmierniť zločin v metre, ale aj chytiť tajomného sériového vraha. (Eawy)

(více)

Recenze (4)

Jirka_Šč 

všechny recenze uživatele

Jihokorejský kriminální standard. Důvody, proč se na něj podívat, jsou dva: 1) neokoukané prostředí policie v jihokorejském metru, 2) Moon Geun-young, které hraje jednak autistickou dívku a jednak její sestru-dvojče, která ji v minulosti za dramatických okolností v metru ztratila a od té doby se stále do metra vrací, věrí a přidá se k policii, aby ji našla. Seriál vznikl v roce 2019, Moon od té doby nic nové nenatočila (a předtím měla několik let pauzu), což je škoda a nezbývá, než jí držet palce, aby na tom byla zdravotně lépe a před kameru si vrátila (kompartment syndrom jí způsobuje bolesti v ruce). ■ K ostatním hercům: Je to už třetí seriál tento rok, který sleduju a ve kterém hraje Kim Seon-ho (Městečko na pobřeží jsem zatím nedokoukal), jehož vysoce charakterní povaha mi už trochu leze ušima :). Naopak se mi líbí herec vedlejších rolí Jo Jae-yoon, jehož zábavnou nejednoznačnost mám rád od roku 2013, kdy jsem sledoval Gu Family Book. Do třetice zmíním Jeong Yoo-jin, u které jsem si říkal, odkud ji znám a ona je ta webtoonová sexbomba z W :). ()

moikan 

všechny recenze uživatele

Vydarený seriál z netradičného prostredia podzemnej polície s neokukanými nestereotypnými postavami. Kvalitná detektívka s nepresladenou romantickou zápletkou. Konečne tu nie je klišé hierarchistickej pozície v práci medzi nadriadeným a podriadeným. Dobré nápady v jednotlivých detektívnych prípadoch. Nenudila som sa ani v jednej epizóde. Naháňanie malých zlodejíčkov, vreckárov a voyeuristov verzus strety s psychopatmi a násilníkmi. Tiež všetky postavy seriálu sú super : Vyhorený policajt v neriešiteľnej situácii bez budúcnosti, ktorý stratil odvahu a ktorého každý zdžubáva (Kim Seon-Ho). Mladá detektívka, čo zúfalo túži po rodičovskom uznaní. Podarené policajné duo otec-syn. Seriózna a charizmatická hlavná policajná komisárka. Trochu som si musela zvykať na „nováčika“ policistku Yoo Ryeong  (Moon Geun- Young), ale uznávam že hrať dvojrolu s autistickým dvojčaťom, tak nemôže vyzerať prehnane inteligentne ani pekne. A pre mňa TOP : nádherné exteriéry podzemnej železnice. Krásne zábery tunelov metra. Ale, čo nemôžem vynechať z kritiky je tento POZOR SPOILER, : šaty, ktoré mala desaťročná obeť na sebe keď spadla pod vlak sú krásne a nezničené ako nové, rovnako ako jej topánky. KONIEC SPOILERA. Taký výborný scenár a taká zbytočná chyba. ()

Reklama

Barbuchaa 

všechny recenze uživatele

Ze začátku je to docela dobrý seriál, který má zajímavé prostředí a máte šanci si užít logicky uvažujícího policistu v podání dost okouzlujícího a velmi přirozeně hrajícího Seon-ho Kima. Bohužel od určité chvíle se všechno začalo kazit a v podstatě se hlavní postava chovala naprosto hloupě, jen aby to mělo klasických 16 dílů. Kvůli natahování a stupidnímu chování skoro všech ženských postav jsem trochu přinasraná, ale možná kdybych to nezkoukla během dvou dnů, tak bych ty hloupé chvíle, kdy si hlavní postava říká o to, ať už ji sakra někdo zabije, zvládla rozdýchat. Pokud máte rádi Kdrama, tak to asi není špatné, ale ...... ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama