Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Falešné zprávy, zavádějící titulky nebo neuvěřitelné a přesto nečekaně pravdivé fotografie. To vše komentují Halina Pawlowská a Aleš Háma v novém zábavném pořadu České televize. Každý týden se k nim připojí dvě známé osobnosti a společně se pokusí rozpoznat smyšlené od skutečného. Pořadem provede moderátor Tomáš Měcháček. To se ví, že na tom asi něco bude, když k tomu existuje fotka. To se ví, že je to pravda, když to píšou na internetu. Nebo není? Falešné zprávy, dezinformace nebo i fámy jsou tu s námi už dlouho. Kdysi se věřilo, že je země placatá. Dnes se tomu smějeme. Pojďme se pobavit i nad zprávami, mýty a drby, které kolují bulvárními médii, sociálními sítěmi nebo prostřednictvím emailů dnes. Poznáte, jestli je fotografie skutečná nebo byla upravená fotomontáží? Odhalit manipulace mají za úkol i dva soutěžní týmy, které budou v několika kolech rozlišovat pravdivé zprávy od falešných. (Česká televize)

(více)

Recenze (86)

Peddro odpad!

všechny recenze uživatele

Prvních jedenáct minut potvrdilo mé předpoklady, že se bude jednat o ,,Antibabiše" a Antizemana". Očekávám dále ,,Antitrump", ,,Antiputin" , Antiorbán" a podobná propaganda kavárenské ultraliberální žumpy... ()

Honza__St. odpad!

všechny recenze uživatele

Tahle propagnda, které se rovná snad už jenom Goebbels, si jiné hodnocení nezaslouží. Háma a Halina už na tom musí být fakt dost špatně, když se snižujou k takovýhle mediální prostituci. ()

njuska odpad!

všechny recenze uživatele

Tady se krásně odkopávají ti pětihvězdičkoví "hodnotiči", kteří tu díla nehodnotí dle skutečné kvality, ale zásadně podle toho, jak správně je pořad politicky uvědomělý... To se ví jsem si pustil ze záznamu a fakt jsem tedy koukal. Jak už psala (myslím Mirka), připadal jsem si, že sleduju nepovedený zábavně-osvětově-politický výblept ČST někdy z 80. let. Chjo, já tohle prostě NECHCI platit!!! ()

Peabody

všechny recenze uživatele

no Halina a aleš Háma je z mého hlediska samo o sobě smrtící kombinace. Halina je sice inteligentní dáma, ale poněkud z formy a AH je prostě AH, no. Vydržel jsem jen chvíli, takže nakolik je probrána docela složitá otíázka Fake news nemohu posoudit (ale dost pochybuju, protože tohle se musí omezit na vtípky a FN nejsou žádná sranda). . Hrozný, vstupy nahraný, naprosto nepřirozené, jestli je to samo manipulace nemohu poosoudit, protože kdybych to měl vidětz celé, asi bych chcípl. Že se k tomuhle propůjčí ČT, ajaj. ()

dr_drep odpad!

všechny recenze uživatele

Cílem dramaturgů zřejmě bylo tímto dílkem spojovat rozdělenou společnost a ukázat té druhé polovině, že má více přemýšlet. No vyšlo z toho něco, čemu se musí smát/nadávat/brečet obě poloviny, takže to asi vyšlo :). Teď vážně, jedním slovem - neskutečné :( ()

wwwFINKcz 

všechny recenze uživatele

... pro cílovku naprosto patřičnej a výbornej pořad!!!!!! Nesuďte to dle sebe. Jen bych změnil ten vysílací čas! Důchodce a dělník už v tu dobu dávno zařezávaj. Jinak pro lidi, co potřebujou trošku provětrat kožich s tím věčným sdílením hovadin, tohle je geniální počin Já říkám joóó, jóóó, jóóó. A ideálně pouštět citace pod ty věčný fejkový sdílečky. Obávám se akorát, že ta jelita ani tohle nepřesvědčí. Chtělo by to jít víc na dřeň a do detailu. ()

Budkyns 

všechny recenze uživatele

O pořadu jsem se dozvěděl z rozhovoru v DVTV, rozhovoru s moderátorem pořadu p.Měcháčekem, kde mě na tento připravovaný pořad velice navnadil, avšak z výsledku, který jsem shlédl v neděli 15.9.2019, jsem zklamán. To co bylo naslibováno, nebylo splněno. Sám nevím, zdali se podívám na další díl, to se dozvím za týden, na 65% bych tipoval, že ne. POZN: Vysílací čas tohoto pořadu, je pro takovýto počin absolutně nevhodný. ()

4Sima odpad!

všechny recenze uživatele

Každý se naváží do Soukupa, jenže ten to svoje politikování vysílá na soukromé TV. Tohle za poplatky koncesionářů je hnus. ()

Marek.Skalka odpad!

všechny recenze uživatele

Rčení o nemožnosti vyloudit nové větry ze starých zadnic je v tomto případě zcela namístě. Zvláště když je řeč o paní Halině Pawlowské. Její Banánové rybičky v dávné minulosti byly ze začátku docela zábavné, jenže pak se dostala ještě hlouběji než tam, kde tu začíná kategorie 'odpad!'. A tomu zůstala věrná i v tomto pořadu, který by i zadarmo byl drahý. Zadarmo rozhodně není. Bohužel. Toto je zkrátka pořad, který vznikl jen pro své tvůrce. Ne tedy proto, aby se na něj sami dívali (to by nezvládli), ale aby mohli - jak se říká - být uvedeni v titulcích. PS: Že mají 'vymítači ďábla' své nástupce, svou novou krev, v tom, co tu jeden můj předřečník má za 'uvědomělé youtubery' (už z toho jde mráz po zádech) rozhodně neznamená, že na tomto pořadu je něco dobrého. Skutečně není. Zvláště když si uvědomíme, že jediný rozdíl oproti medicinmanovi z dob Divokého západu a 'uvědomělým' youtuberem' je jen v tom, jak dlouho jim trvá, než dorazí ke svým posluchačům. Podstata jejich činnosti je však zcela stejná. ()

clot odpad!

všechny recenze uživatele

Vymývání mozků, propaganda a ostuda ČT ! Za tyto pořady chtějí peníze? Neskutečná drzost!! ()

M.C.S. odpad!

všechny recenze uživatele

Neskutečný blábol, jaký na našich obrazovkách již dlouho nebyl. Před shlédnutím pořadu jsem se i těšil na další satirický pořad, ale po shlédnutí jsem se nestačil divit, co to bylo za snůšku pitomostí. Obsazení bylo rovněž jednostranné, co také očekávat od “znalce” reklamy. Za mě s bídou 10% za to, že to není o víkendu. ()

Frank234 odpad!

všechny recenze uživatele

To si tak ideologové z ČT, která před týdnem rozšířila hoax o "zatčených fotbalových fanoušcích, kteří chtěli provokovat Kosovany dronem," rozhodla poučovat ty hloupý důchodce o tom, co je pravda. Až na to, že pokud sledujete řetězové maily, nic vám ten pořad nedá a pokud máte vyhraněný názor, pořad na vás působí stylem: "Volíš toho a toho? Tak jsi špatnej a věříš houxům." Silně pochybuji, že ČT bude vysílat o svých vlastních omylech, mnohdy vypadajících jako účelové matení diváků a čtenářů... Jo a ty vtipy jsou spíš nevtipy. ()

sorbon1 odpad!

všechny recenze uživatele

Rádoby legrační agitka. Dezinformační ČT dělá pořad o dezinformacích, už jen to je legrace. Úroveň pořadů TV Barrandov, jenže oni to dělají za své peníze. ČT to dělá za naše peníze. Otřes. ()

miserable odpad!

všechny recenze uživatele

...tak po vymazleném a zábavném pořadu Kopta show, přichází další skvělý formát, který zábavným poučením doplní ten pořad s těma pokusama a přírodou. Děkujeme a já jdu přepnout na pořad s Jaromírem Soukupem, kde tuhle trapnost čekám. ()

Reklama

Reklama