Reklama

Reklama

The 9th Precinct

VOD (1)

Obsahy(1)

Idealistický policista se připojí k tajné policejní jednotce, takzvanému 9. okresku. S pomocí nových kolegů bojuje s ďábelskými silami ohrožujícími rovnováhu mezi lidskou a nadpřirozenou říší. (Jardismo)

Recenze (4)

Solverino 

všechny recenze uživatele

Celkem kokotina, všichni přehrávají jako v komedii pro náctileté. Zábavné asi jako Jů a Hele. Určitě to není drama a akční, spíše slaboduchá komedie. Ztráta času. ()

xxmurphyxx 

všechny recenze uživatele

Niekoho, kto sleduje filmy výhradne na Markíze, JOJke či Prime to môže uspokojiť, ostatným radím vyhnúť sa oblúkom. Neskutočne trápny a lacný film v ktorom nič nefunguje, či už efektami, akože výkonmi akože hercov alebo dejom. Herci prehrávajú viac ako naši hokejisti, dej jednoduchý a priamo čiary, humor na úrovni desať ročných detí, efekty máju byť akože ľudia natretí na šedo, akcia žiadna. Zabitý čas sledovaním aj písaním tejto recky. ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Mladý policista vídá duchy a tahle schopnost ho přivede do speciálního 9. patra policejního oddělení, které se zabývá nadpřirozenými jevy. Zpočátku mi to připadalo jako komornější mix R.I.P.D. a Mužů v černém, ale nakonec si film šel vlastní cestou. Nejde tu totiž ani tak o nahánění zlých strašidel jako spíš o to pochopit duše zemřelých a dovést je na druhou stranu. V tomto ohledu film nestraší, ale spíš dojímá. Nicméně to není vůbec na škodu. Samozřejmě hlavní záporák resp. záporačka ze zásvětí tu je a dá se mluvit i o kriminální zápletce, ale upřímně řečeno film je silný v kramflecích zejména ve chvílích, kdy hraje na city. A to mi sedlo. 70% ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Zdá se mi to zábavné, trochu strašidelné a má to srdce. Je to scénář mužů v černém, ale s duchy místo s mimozemšťany. Nic pro mě. Postavy mají určitý půvab, ale nestačil jsem je poznat blíže. ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama