Reklama

Reklama

The 9th Precinct

VOD (1)

Obsahy(1)

Idealistický policista se připojí k tajné policejní jednotce, takzvanému 9. okresku. S pomocí nových kolegů bojuje s ďábelskými silami ohrožujícími rovnováhu mezi lidskou a nadpřirozenou říší. (Jardismo)

Recenze (4)

Marze 

všechny recenze uživatele

Zdá se mi to zábavné, trochu strašidelné a má to srdce. Je to scénář mužů v černém, ale s duchy místo s mimozemšťany. Nic pro mě. Postavy mají určitý půvab, ale nestačil jsem je poznat blíže. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Mladý policista vídá duchy a tahle schopnost ho přivede do speciálního 9. patra policejního oddělení, které se zabývá nadpřirozenými jevy. Zpočátku mi to připadalo jako komornější mix R.I.P.D. a Mužů v černém, ale nakonec si film šel vlastní cestou. Nejde tu totiž ani tak o nahánění zlých strašidel jako spíš o to pochopit duše zemřelých a dovést je na druhou stranu. V tomto ohledu film nestraší, ale spíš dojímá. Nicméně to není vůbec na škodu. Samozřejmě hlavní záporák resp. záporačka ze zásvětí tu je a dá se mluvit i o kriminální zápletce, ale upřímně řečeno film je silný v kramflecích zejména ve chvílích, kdy hraje na city. A to mi sedlo. 70% ()

Solverino 

všechny recenze uživatele

Celkem kokotina, všichni přehrávají jako v komedii pro náctileté. Zábavné asi jako Jů a Hele. Určitě to není drama a akční, spíše slaboduchá komedie. Ztráta času. ()

xxmurphyxx 

všechny recenze uživatele

Niekoho, kto sleduje filmy výhradne na Markíze, JOJke či Prime to môže uspokojiť, ostatným radím vyhnúť sa oblúkom. Neskutočne trápny a lacný film v ktorom nič nefunguje, či už efektami, akože výkonmi akože hercov alebo dejom. Herci prehrávajú viac ako naši hokejisti, dej jednoduchý a priamo čiary, humor na úrovni desať ročných detí, efekty máju byť akože ľudia natretí na šedo, akcia žiadna. Zabitý čas sledovaním aj písaním tejto recky. ()

Reklama

Reklama