Reklama

Reklama

Swing Low

  • USA Ravage
Trailer 1

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (8)

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Tak tý ženský sem fandil jak už nevim kdy a kde ... ta byla víc schopná než Rambo, Bear Grylls a Macgyver dohromady ... škoda toho nejasného konce ... žádnej happyend se nekoná ... další plus ... a další pro mě originální nápad jak znechutit diváka a nutit přemýšlet, jaké je člověk prase ... a další plus - ještě trocha filozofie a dějin mučení ... p.s. ten hlavní kokot byl vážně srab ... a úchyl hnusnej ... ()

Stanislaff 

všechny recenze uživatele

Noooo, nic moc. Vidět se to dá jednou a závěr je kokotina, protože vykuchaná mrtvá kráva nikoho trávit nemůže. A kecání o žluči je na palici, protože žluč trávicí enzymy neobsahuje, akorát emulguje tuky. Jedině, že by v krávě zůstaly trávicí enzymy ze složeného žaludku a tenkého střeva. A dost, řekl zoolog amatér a vystřelil si mozek. Konečně.🤣🤣🤣 ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Nesympatická hlavní hrdinka by se dala přehlédnout, stupidní postavy scházející ze světa ještě stupidnějšími způsoby také a nakonec bych překousnul i fakt, že děj je tupý i na céčkový rape and revenge, či co to bylo. Co se ale nedalo přejít je naprosto příšerná kamera, za kterou by se mělo ze zákona trestat. Notabene když gore, které tu mělo hrát výraznou roli, se omezuje jen na jednu kutálející se palici v motorkářské helmě. Jediné, co stojí za pozornost, je celkem originální způsob mučení či popravy, který je ovšem v závěru spíš zmíněn, než předveden. Ztráta času. 10% ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Absolutně jsem neměl nejmenší šajnu do čeho že to jdu. A co že jsem to teda dostal? Swing Low je amatérskej nízkorozpočtovej revenge kousek s pro mě naprosto iritující kamerou. A o čem že to vlastně je? Příběh je triviální a x krát viděnej. Bloncka se ocitne v nesprávnou chvíli na nesprávným místě. Uvidí věci, který nemá a místní burani jí začnu nahánět. Plusem filmu je určitě to, že nejde o klasicky tupou blondýnu ale tahle holčina aspoň sem tam zapojí mozek. Což je celkem sympatický. Za to její pronásledovatelé moc rozumu nepobrali. Zamrzí absence gore i krve a nejde mluvit ani o nějakým stupňování napětí. Konec filmu se snaží diváka šokovat ale ti co už mají něco nakoukáno asi nějak víc překvapeni nebudou. Víc bych to asi nerozebíral. Doporučit se to nedá snad jen kdyby se někdo vyloženě nudil a neměl do čeho píchnout respektive na co kouknout. Slabší 2hvězdy. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Na ukazani sve brutalni povahy film casem neplytva. Je to jako Texasky masakr motorovou pilou. Ale trpi slabymi vypravecskymi myslenkami. Vse je stvoreno kvuli konci, na ktery nezapomenete. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama