Reklama

Reklama

Dokument smrti

  • Československo Dokument o smrti (více)

Film, který byl oceněn Zlatou cenou na Filmovém festivalu v Houstonu. Mistr hororu George Romero je předmětem zájmu úspěšného režiséra Roy Frumkese v jeho dlouho Očekávaném filmu „Dokument smrti". Vítěz Zlaté ceny na Filmovém festivalu v Houstonu, film „Dokument smrti” nám dovolí prohlédnout si zblízka výrobu a natáčení nejslavnějších filmů George Romera: „Night of Living Dead", „Dawn of the Dead" a znovu uváděný „Two Evil Eyes”. Mistr hororu George Romero a jeho režisér pro zvláštní efekty také hovoří o novém zpracování známé klasiky, hororu „Night of the Living Dead”. Uvidíte okázale dlouhé scény se speciálními efekty, jaké ještě nebyly ve filmu spatřeny! Dokument smrti musí určitě vidět všichni, kdo mají rádi horory a jsou obdivovateli George Romera. (Linda video)

(více)

Recenze (3)

Kusko.t2 

všechny recenze uživatele

Dokument, lepšie povedané bonusový materiál k filmu DAWN OF THE DEAD (1978) sa síce slovom aj obrazom dostane aj ku iným Romerovým klasikám, obsahový základ a nosná časť je ale venovaná práve zombie apokalypse z obchodného centra. PS – keďže tých zostrihov a distribučných úprav záznamu existuje niekoľko, treba povedať, že v mojom prípade sa pocity a komentár viaže ku originálnemu zostrihu natáčanému súbežne s produkciou filmu DAWN OF THE DEAD (stopáž 66 min.). ()

DJ Lonely 

všechny recenze uživatele

Tento dokument jsem shlédl jakou bonus na BluRay Dawn on the Dead. Jediné, co se mi na něm nelíbilo, a proto mu také ubírám jednu hvězdu z ultimátního hodnocení, byla jistá informační roztříštěnost, když skákal mezi filmy Night of the Living Dead, Dawn of the Dead, Martin, Monkey Shines a Two Evil Eyes. Kdyby se zaměřil pouze na první dva jmenované, byl by na plný počet hvězdiček. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Jsem prostě fanoušek George A. Romera a jsem rád, že jsem na tenhle dokument narazil. Je to něco, co dá alespoň trochu nahlédnout pod pokličku jeho filmů, i když pravda, není to dokument, který by toho řekl tolik. Nejlepší jsou jednoznačně samotné promluvy mistra, které jsem si užíval. Ano, i tyhle filmy mají svou hloubku, ale to já věděl dávno. ()

Reklama

Reklama