Reklama

Reklama

Roztříštění

  • USA Fractured (více)
Trailer

VOD (1)

Jeho žena a zraněná dcera se při návštěvě pohotovosti ztratily a zděšený muž je marně hledá po celé nemocnici. Začíná si být jistý, že doktoři něco tají. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (292)

Omnibus 

všechny recenze uživatele

"Mrskni šutrák po pejskovi... Byl tam čokl? Nebyl? Kdo ví..." Samozřejmě že pejsek tam byl. Přece jsme ho všichni viděli! Nicméně, když zápletku příběhu hned zkraje prokoukne i takový pidlooký dablblboun jako já, tak bystrooký divák tím spíš. Užít si nějaké napětí je pak dost pracné.  Ale ve filmové čekárně jsem seděl trpělivě a moc si nevyskakoval, aby nepřišla ochranka (a já nedostal na budku, že jsem předčasně vypnul film). Dvě hvězdy statečnému otci za osvobození dcery, doslova za pět minut dvanáct, zpod skalpelů a nenechavých pracek gangsterských felčarů, chystajících se ji rozporcovat na orgány, na kšeft. To od nich bylo moc ošklivé! A jak si pak zachráněnou dcerku odvážel v autě, to byla moc hezká scéna :-). Za tu si citlivé a romantické duše můžou přihodit i třetí hvězdu. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Brad Anderson po Tísňové Lince servíruje další napínavý Thriller, který Vás nenechá vydechnout! Perfektně zahraný Sam Worthington jde do nemocnice se svou manželkou a dcerou, která byla zraněna při pádu z výšky a je odeslána na CT vyšetření. Hodiny ubíhají a dcera s manželkou nikde. Od téhle chvíle nastává solidní paranoia, kde až do posledních minut nebudete vědět, zda je hlavní hrdina pomatený blázen, či nemocnice skrývá temná tajemství. Velmi napínavé, skvěle zahrané i zrežírované s poutavým dějem a slušným rozuzlením, které sice není až tak překvapivé, ale je dostatečně uspokojivé. Doporučuji. Lepší nervák tu dlouho nebyl. 80% ()

Reklama

Happens 

všechny recenze uživatele

To je přesně ten typ filmů na Španělský způsob. Contratiempo, La Cara Oculta. Krásný mindfuck na konci. Audio filmu byť podkreslovalo šílenství jedné choré mysli, ale místy znepříjemňovalo zážitek. Nicméně poutavý psychothriller za použití Kavkovské absudrity při práci s byrokracií - tentokrát z prostředí nemocnice. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Od skoro začiatku som rozmýšľal, či hlavný hrdina je len duševne chorý alebo zato naozaj môže nemocnica a príbeh to krásne zahmlieval až do konca. Vobec tu nehrozí nuda, je to svižne, miestami akčne i vo viacerých scénkach vypäté. Sam hra ako o život a všetko strhol na svoju osobu. Nepáčilo sa mi, jedine, keď prišla Psychologicka a hned všetko vedela, ako? Lem klam alebo reziser chcel aby divák viac rozmýšľal? Tak či onak, s policajtov spravila babrákov a ona vedela i to, čo nemohla. Takže príbeh troska niekedy zakolísal, ale i tak to bol solídny thriller s prijemne mrazivým rozuzlením. Za mna prekvapujúco silné 4*. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Páni. Tak nevím jak vám, ale mně byla zápletka jasná vod samýho začátku, konkrétně vod třináctý minuty, stačí mít nakoukáno něco thrillerů a je to jasný jak facka. To ale nic nemění na tom, že jsem si přesto (a nebo právě proto) tenhle další povedenej Netflixův kousek perfektně užil. Scénárista se mě sice několikrát pokusil znejistit, chtěl abych zaváhal, ale já ne, byl jsem ve svým přesvědčení pevnej jako skála. A měl jsem recht. Relaxační béčko jedna báseň, po šichtě před další šichtou ideální materiál na proprání mozku. Vynikající je i herecký obsazení, člověk kolikrát čumí kolik dobrejch výraznejch herců je trestuhodně neznámejch, zatímco spousta bezduchejch kvazihereckejch primadon je showbizem uměle vyhoněná mezi hollywoodskou celebritní smetánku. Asi největší dojem na mě udělala strašidelně uhrančivá černá cvokařka ve vedlejší roli. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (6)

  • Při rvačce ve výtahu se mění umístění věcí na podlaze. (Duoscop)
  • Natáčelo se ve Winnipegu v provincii Manitoba v Kanadě. (Rominator)
  • Nemocnice ve filmu se jmenuje „Kirkbride Regional Hospital“. Inspiraci si režisér vzal ze snímku Vražedná terapie (2001), kdy jedna z budov ve filmu se jmenovala „Kirkbride Building“. (TheSpearCZ)

Reklama

Reklama