Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Autorka bestsellerů Emma Larsimon oznámí, že už nebude psát další horory. Po zneklidňující návštěvě staré kamarádky se pak rozhodne vrátit do rodného města. (Netflix)

Recenze (11)

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po delší době tu máme hororový seriál a zatím se mi jeví lépe než pro mě úmorně nudný Hill House. Na francouzštinu si člověk po chvilce zvykne, herečky jsou slušné a nápad celkem originální a zajímavý. Tempo to nasadilo od začátku rychlé, hororová atmosféra tomu taky nechybí, tak uvidíme dále. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Úvodní epizoda seriálu mě příjemně překvapila. Od dnešních hororů toho příliš neočekávám, tvůrci většinou vsadí na sérii tupých lekaček a výsledek tomu odpovídá, tady ale došlo ke změně. Místo nablblých prvoplánových bafnutí se Francouzi soustředili na budování tíživé atmosféry, pokud mám mluvit za sebe, povedlo se jim to. ()

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Úvodní díl má všechno. Fajn myšlenku toho, co se děje. Protože jo, baví mě příběhy o spisovatelech, kde se to ukáže jako skutečnost nebo práce přenesená do našeho světa. Tady zdá se je důvod o to děsivější. A o to je vždy vtipnější, jak se to snaží sami sobě vysvětlit. Takže se těším na pokračování. Zatím to bylo divný, děsivý, nepříjemný a strašně dobrý. Jako konec dílu byl fakt hodně děsivej. Dobře a moc fajn. ()

MIMI.kry 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První díl mně osobně příliš nesedl. Je mi líto, že tomu tady musím trochu snížit hodnocení. Drsné, arogantní mužatky mi nesedí ve filmu ani v životě a Emma mi sympatická rozhodně nebyla. Je sice imponující, že psala knihy, ale tím veškerá náklonnost k postavě končí. Posednutí, převtělení a čarodějnice rovněž nepatří k nejoblíbenějším tématům. Zvracející, močící, krvácející uhranutí lidé mi nebaví ani mi takové příběhy nic dobrého nepřináší. Dám tomu ještě šanci v další epizodě a pak případně se seriálem končím. Úplný průser seriál není, to ne, jen mi prostě tématicky minul. Sorry, cílovka asi nebudu. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zaujimavy namet, hoci so spisovatelmi a ich predstavach premietnutych do nocnych mor, ci opacne, sa toho uz cosi nafilmovalo. Sem-tam mi sice spravanie autorky prislo dost strojene, ale to sa stratilo v tom mnozstve iracionalneho a sialeneho spravania ostatnych vykukov. Dufam, ze vsetky lakacky nebudu stat len na zvukovych efektoch. Dam tomu vsak sancu. ()

helraiser 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No, že by konečně nějaký hororový seriál, který bude opravdu hororový.... Zatím opravdu hodně slušný, žádné zbytečné laciné lekačky, žádné digisrajdy, ale opravdu pomalu budovaná atmosféra, dobře odvedené řemeslo a opravdu pěkné prostředí ve kterém se seriál odehrává. Takže u mě zatím naprostá spokojenost. ()

Reklama

Reklama