Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Svérázný detektiv se ponoří do případů rodičů Emmy. Emma přitáhne Camille zpátky ke Caro domů a znovu se setká s ostatními z dávné party. (Netflix)

Recenze (8)

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Heh, to s tym akoze "vysetrovatelom" na zaciatku, priblblym detinskym a podriadenym chovanim "asistentky" s vystrelovackou a hudbou z kreslenej rozpravky snad nemysleli vazne. Nostalgicka popijacka sice nerusila, ale prisla mi tam akosi nepatricne. Uplny odskok od zacinajuceho pribehu, ci naznakov z prveho dielu. Akurat zosobnenie Marianne zvolili vyborne. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po kvalitní první epizodě jsem doufal, že bude příběh s každým dalším dílem gradovat, ale byl jsem poněkud zklamán. Jistě, setkání bývalé party po letech bude asi pro příběh důležité (náznaky už se objevily), ale temná a tíživá atmosféra, která si mě tak získala v předchozí epizodě, se kamsi vytratila. ()

Reklama

MIMI.kry 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tohle opravdu ne. Začátek opravdu působivej svojí děsivostí, jak se na horor sluší a patří. Vystrašená spisovatelčina asistentka a její noční telefonní rozhovor byl dostatečně senzační, až jsem si říkala, že si seriál u mě druhým dílem možná napraví reputaci. Jenže o 5 minut později příběh z čiré hrůzostrašnosti skokem přechází do komedie a ten humor s nemotorným vloupáním do baráku posednuté ženy i další legrační vsuvky, viz inspektor, jeho fanouškovství a svébytná jízda v autě působí nepatřičně. Jak se tak říká, jako by byl z jiného filmu. Marianne u mě prostě nezabodovala. Ani tématem a po těch rádoby humorných, nadsazených a nemístných vsuvkách už ani zpracováním. ()

SpicyNugget 

všechny recenze uživatele

Na scéně se objevuje detektiv, který se okamžitě začne zabývat případem rodičů Emmy, kteří se zachovají zvláštně a pak zmizí… Umm, co tohle sakra je? První díl byl pecka, děsivý, děj pěkně gradoval, žádná hluchá místa, děsivá baba, děsiví rodiče, děsivá sebevražda a děsivý byl vůbec celý díl, i ty závěsy v baráku mě děsily. Ale tohle? Stupidní detektiv, který mi přijde, že do pěti nenapočítá, v autě hulí a jezdí jak prase, pak na všechny troubí a pak se Emma s Camille sejdou s nějakou partou, se kterou se ožerou, s někým si vyznají lásku a pak je konec. Tenhle díl neměl s hororem nic společného. Jedinou hvězdu dávám za tu děsivou babu, to je něco šíleného, bude mě strašit ve snech. Mireille Herbstmeyer táhne celý díl, ale je to jako když se ti zlomí ruka. Máš radost, že je jen zlomená a ne amputovaná, ale stejně je to na hovno, protože je zlomená a ty se nemůžeš poškrabat na prdeli. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama