Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Tonio objeví na pobřeží něco strašlivého. Další děsivá noc s Emmou je pro Camille už příliš. A Marianne všechno pořádně vyhrotí. (Netflix)

Recenze (3)

helraiser 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tohle je oproti minulému dílu opravdu neskutečná změna k lepšímu. Vrací se nám opravdu hustá atmosféra a některé scény jsou opravdu neskutečné. Čarodějnice se s tím moc nepáře. Pokus o oběšení malých dětí a mord matky hlavní hrdinky mluví samo za sebe. Pokus o vymítaní čarodějnice ze staré babice taky stalo za to. Opět můžeme říci, že se jedná o pořádnej atmosférický horor. Opravdu se mi to líbí a tak jedinou vadou na kráse zůstávají hlavní postavy, ale s tím nic nenaděláme. Opravdu líbilo ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Úvodní epizoda u mě zatím jasně vede, ale uvítal jsem návrat k původní zneklidňující atmosféře, děj, který v minulém dílu poněkud stagnoval, se dal opět do pohybu a mně se na tuto část dívalo mnohem lépe. Bylo by fajn, kdyby seriál pokračoval v podobném stylu. ()

Reklama

Galerie (1)

Zajímavosti (1)

  • V čase 19:30, kdy se děti věší na provazech, zazní ústřední melodie z počítačové hry „Little Nightmares“. (Extrakritik)

Reklama

Reklama