Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Emma truchlí, ale vyruší ji jedna naléhavá žádost. Ošklivá scéna v domě u Daugeronů zavede inspektora Ronana do světa ďábelských tajemství. (Netflix)

Recenze (6)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Výborně, tvůrci nasměrovali seriál přesně tím směrem, v který jsem doufal, a čtvrtý díl už byl srovnatelný s povedeným úvodem. Příběh mě zatím baví, atmosféra se i tentokrát vydařila a funguje na mě i občasné použití humoru, které s pochmurným dějem hezky kontrastuje. ()

helraiser 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Paráda, další díl a opět atmosférická nádhera. Čarodějnice o sobě dává opět vědět a to dost slušným způsobem a dozvíme se i něco z její minulosti. Některé scény jsou opravdu děsivé a s klidným svědomím mohu říci, že tento seriál rozhodně patří mezi to nejlepší co jsem za poslední dobu viděl. Jen tak dál. ()

Reklama

dr.horrible 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatiaľ bez debaty najlepšia epizóda, takže v rámci žánru možno aj takých slabších päť hviezd. Inak celkom ma prekvapuje, že v komentároch nenachádzam prirovnania k hre Alan Wake, pretože je to fakt hodne podobné. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V takejto atmosfere sa mali odohravat i predosle dva diely. Tento bol vyraznym posunom vpred a dovod, preco mu zatial dam sancu. Napriek tomu, ze sa sa zrkadla, kamery a svetla uzivaju v horrore az nad mieru, nie je to tuna az tak otravne, hoci prave vdaka tomu, viete, kedy pride lakacka. Co je skoda. Kazdopadne mierny nadpriemer. Zatial najlepsi z prvych styroch dielov. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama