Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Emma truchlí, ale vyruší ji jedna naléhavá žádost. Ošklivá scéna v domě u Daugeronů zavede inspektora Ronana do světa ďábelských tajemství. (Netflix)

Recenze (6)

dr.horrible 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatiaľ bez debaty najlepšia epizóda, takže v rámci žánru možno aj takých slabších päť hviezd. Inak celkom ma prekvapuje, že v komentároch nenachádzam prirovnania k hre Alan Wake, pretože je to fakt hodne podobné. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Výborně, tvůrci nasměrovali seriál přesně tím směrem, v který jsem doufal, a čtvrtý díl už byl srovnatelný s povedeným úvodem. Příběh mě zatím baví, atmosféra se i tentokrát vydařila a funguje na mě i občasné použití humoru, které s pochmurným dějem hezky kontrastuje. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V takejto atmosfere sa mali odohravat i predosle dva diely. Tento bol vyraznym posunom vpred a dovod, preco mu zatial dam sancu. Napriek tomu, ze sa sa zrkadla, kamery a svetla uzivaju v horrore az nad mieru, nie je to tuna az tak otravne, hoci prave vdaka tomu, viete, kedy pride lakacka. Co je skoda. Kazdopadne mierny nadpriemer. Zatial najlepsi z prvych styroch dielov. ()

helraiser 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Paráda, další díl a opět atmosférická nádhera. Čarodějnice o sobě dává opět vědět a to dost slušným způsobem a dozvíme se i něco z její minulosti. Některé scény jsou opravdu děsivé a s klidným svědomím mohu říci, že tento seriál rozhodně patří mezi to nejlepší co jsem za poslední dobu viděl. Jen tak dál. ()

Reklama

Reklama