Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Patnáct let předtím se kamarádi snaží zahnat Emminy noční můry, a tak se sejdou ve staré škole při rituálu, který jim změní život. (Netflix)

Recenze (6)

dr.horrible 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už to vyzerá, že vrchol príbehu bude v jeho strede. Po E04 ďalšia skvelá časť, tentokrát flashbacková. A opäť to neni na 5*, ale chcem to trochu nadhodnotiť. Milujem urban storky a tieto jak keby dospelácke verzie Bojíte sa tmy. Aj keď je duch smiešny, pretože ako je jasné v podstate od začiatku, v Marianne je pred strašením, lakačkami, aj nechutnosťami (byť je všetkého nemálo), na prvom mieste príbeh. A táto časť mi sadla najviac. ()

helraiser 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tenhle výlet do minulosti se tedy opravdu povedl a hodně toho vysvětluje i když ne úplně všechno. Slušné strašidelné scény a opravdu parádní atmosféra s moc pěkným vizuálem. Tenhle seriál má opravdu slušně našlápnuto a věřím tomu, že to bude čím dál lepší. Spokojenost. ()

Reklama

Bonaparte. 

všechny recenze uživatele

Těch Jumpscare střihů je tam na můj vkus až příliš. I přes to velmi silná epizoda, která odkrývá velkou část příběhu. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po dlouhé době si zase můžu užít skvělou hororovou atmosféru, proto hvězdičkami nešetřím. Tahle výprava proti proudu času k počátku příběhu mě hodně bavila, vždy, když polevilo napětí, nemuselo mi to být líto, protože jsem se na oplátku dozvěděl něco zajímavého a pro příběh podstatného. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pribehovka z minulosti, ked bola patica nerozlucnych priatelov v puberte a zrejme skrsol prvy zaujem Marianne. Vcelku priemer. Lakacky prakticky, az na dve vynimky, vyuzivaju neprijemne audio. Mierny nadpriemer. Predosla cast bola rozhodne o triedu vyssie, zvlast co sa tyka herectva a hlavne atmosfery. ()

Galerie (1)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama