Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Inspektor Ronan si uvědomí spojitost mezi knihami Emmy a dalšími tragédiemi ze skutečného světa. Společně s Emmou a Sébym připraví plán na zničení Marianne. (Netflix)

Recenze (3)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Francouzští tvůrci si s příběhem umí evidentně hezky pohrát, v jedné epizodě mi představí spiritistickou seanci z minulosti, aby mi hned v dalším dílu naservírovali stejnou situaci ze současnosti. No, znovu se jim to podařilo, děj byl zajímavý a atmosféra výborná. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bola by to druha celkom vydarena cast, nebyt toho detinskeho zlahcovania situacie, ktora mi prisla v danom momente nepatricna. Nebyt toho, atmosfera z toho mohla byt uplne kdesi inde. Zaver uz bola len x-krat videna ducharska klasika. ()

helraiser 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tenhle díl byl opravdu hodně přísný. Neskutečně hustá atmosféra prostupuje celým dílem a když se děj přesune na starý maják tak by se dala atmosféra přímo krájet. Seance se neskutečně povedla a závěr byl opravdu dechberoucí při kterém se bohužel rozloučíme s jednou postavou, ale mělo to opravdu sílu. Naprosto úžasná tečka na závěr tohoto čistě hororového dílu. Opravdová spokojenost je na místě. ()

Reklama

Reklama