Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Inspektor Ronan si uvědomí spojitost mezi knihami Emmy a dalšími tragédiemi ze skutečného světa. Společně s Emmou a Sébym připraví plán na zničení Marianne. (Netflix)

Recenze (3)

helraiser 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tenhle díl byl opravdu hodně přísný. Neskutečně hustá atmosféra prostupuje celým dílem a když se děj přesune na starý maják tak by se dala atmosféra přímo krájet. Seance se neskutečně povedla a závěr byl opravdu dechberoucí při kterém se bohužel rozloučíme s jednou postavou, ale mělo to opravdu sílu. Naprosto úžasná tečka na závěr tohoto čistě hororového dílu. Opravdová spokojenost je na místě. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Francouzští tvůrci si s příběhem umí evidentně hezky pohrát, v jedné epizodě mi představí spiritistickou seanci z minulosti, aby mi hned v dalším dílu naservírovali stejnou situaci ze současnosti. No, znovu se jim to podařilo, děj byl zajímavý a atmosféra výborná. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bola by to druha celkom vydarena cast, nebyt toho detinskeho zlahcovania situacie, ktora mi prisla v danom momente nepatricna. Nebyt toho, atmosfera z toho mohla byt uplne kdesi inde. Zaver uz bola len x-krat videna ducharska klasika. ()

Reklama

Reklama