Reklama

Reklama

Série(2) / Epizody(15)

Obsahy(1)

Seriál Temple vypráví příběh úspěšného a talentovaného chirurga Daniela Miltona. Po osobní tragédii, která otřese jeho bezstarostným životem, se Daniel spojí s osamělým, leč vynalézavým mladíkem jménem Lee, s nímž založí “podzemní” kliniku, umístěnou v rozsáhlé a spletité síti tunelů a prostor pod Londýnem. Zde Daniel léčí všechny, kteří nemůžou nebo nechtějí hledat legitimnější prostředky zdravotní péče – zločince, nelegální přistěhovalce i další ztracené existence. Takhle riskantní úsilí se samozřejmě neobejde bez překvapení, a k Danielovi a Leemu se brzy připojí Anna, pocitem viny sžíraná lékařská výzkumnice, a mladý bankovní lupič na útěku Jamie, kterému tam nahoře všechno přerůstá přes hlavu. A tak musí zkušený lékař v útrobách města dělat všechno, co je v jeho silách, aby se postaral o svůj tým podivínů a jejich potřeby, stejně jako o nelegální kliniku a její čím dál nepředvídatelnější klientelu. (HBO Europe)

(více)

Recenze (4)

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Nápad dobrý, nebo možná originální, zpracování však průměrné, ke konci až hloupé. Až vydýchám to velké zklamání, možná mrknu na severskou předlohu, kterou jsem měl asi začít. Ale, že bych to dal v průběhu několika málo dní, to rozhodně ne. Nejdřív si musím spravit chuť. Pokud možno, něčím, dějově co nejmíň podobným. ()

Axident 

všechny recenze uživatele

Zpočátku působí odlehčeně, ale díl po dílu atmosféra houstne a temní, jak se situace komplikují velmi znepokojujícími směry. Ke konci série už by si dalo tísnivo krájet. ()

Konev 

všechny recenze uživatele

Ze začátku se to jevilo podle chování postav jako komedie, ale postupně to nabralo na obrátkách a gradovalo až ke konci. Konec skončil docela napjatě, takže očekávám s nedočkavostí druhou sérii. Zhlédl jsem všech 8 epizod v jednom kuse. ()

Rada.Shoa 

všechny recenze uživatele

První 3.díly jsem si ještě říkal, že tomu dám šanci,ale potom se z nudy stala dokonce otravná bolest.Mark Strong je určitě výborný herec, ale tady v "Temple" mu to nějak nevěřím... Třeba i on sám se v té roli necítil dobře... horší průměr za ženskou vedlejší roli a celkem neotřelý nápad... ()

Reklama

Reklama