Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Během pouhých pěti let Ted Bundy, jeden z nejobávanějších amerických masových vrahů, unesl a zavraždil stovky žen. Byl inteligentní, přítažlivý a měl charisma. Navždy změnil profil masových vrahů a právě proto je jeho příběh tak děsivý. Ted Bundy žil mezi námi a vraždil přímo před našima očima. Film byl natočen podle skutečných událostí a pokládá divákovi provokativní otázku: poznali bychom takového člověka? Vzbudil by v nás důvěru? (Intersonic)

(více)

Diskuze

PŘIDAT PŘÍSPĚVEK
JosephineM

JosephineM (hodnocení, recenze)

Nejblbější film o Tedovi Bundym, který kdy byl natočen. Ten se odmít podívat na verzi z roku 1986 Deliberate stranger, což je škoda, ale kdyby viděl tuto verzi, asi by vzteky rozmlátil celu a hlavnímu herci poslal nepěkný dopis. Protože tento film z něj dělá naprostého idiota, primitiva v obleku aspoň o číslo větší, který se chová jako kretén. Oproti tomu Mark Harmon Teda perfektně vystihl. Na tento paskvil z 2002 se nedá ani dívat, jak je absurdně stupidní. Ted Bundy nebyl génius, jak rádi novináři opakují, ale byl inteligentní. Tenhle Ted je jednoduchý debil. 

kl1styr

kl1styr (hodnocení, recenze)

Pouzita hudba v nekterejch castech fimu Tedyho radeni vykresluje jako takovy vesely dobrodruzstvi. :D Dobrej film...

zorz

zorz (hodnocení, recenze)

"Blbče, blbče, blbče! Tede, neflákej se tady. No tak, Tede, vem jí po hlavě!" :-D

djuj

djuj (hodnocení, recenze)

Já bych neřekl že svých činů kdy litoval, sám tvrdil, že nemá svědomí, ale že přesto je člověk. Litoval jen sám sebe, bál se smrti a umírání - a upřímně - ani se mu nedivím. Vždyť to srovnejte - co je horší - když vám někdo rozbije lebku ve spánku, nebo ten proces, který předcházel humální popravě na elektrickém křesle?

Funferr

Funferr (hodnocení, recenze)

Těžko chápat, že když čekal v cele smrti chodily mu stovky dopisů od žen, co mu vyznávaly lásku....

*Dosis*

*Dosis* (hodnocení, recenze)

První sériový vrah Ted Bundy, kterého postihla kleptománie.. Počátky jeho hříchů byly bezproblémové až směšné ale postupem filmu přestával mít kontrolu sám nad sebou a tak se dopracoval až k tomuto pojmu , kterým je označován. Ted Bundy měl cit, ale uvědomil si to až poté, když mu ubíhaly na hodinách poslední minuty života. Následovalo křeslo a smrt... Záporně na mě působil děj který se opakoval stále do kola a opravdu nereálný průběh... Kdybych to shrnul celé = pro Teda Bundyho dávám zlatou střední cestu. ***

Reklama

Reklama