Reklama

Reklama

Série(3) / Epizody(66)

Obsahy(1)

Že se psi a kočky nesnášejí?... Ale jděte. Výjimka přece potvrzuje pravidlo a tou výjimkou není nikdo jiný, než náš kočkopes. Příběhy dvou doslova nerozlučných kamarádů, kteří žijí v domečku na kopci ve tvaru rybí kosti jsou velice humorné a rozhodně nejsou určeny jen těm nejmladším... Ústřední dvojice seriálu nemohla být odlišnější - vždyť je to kočka a pes v jednom těle. A jak už to u koček a psů bývá, moc toho společného nemají. Ikdyž se skoro v každém díle najde chvíle, kdy se tihle dva na smrt nenávidí a snaží se za každou cenu rozdělit, stejně nakonec vždy příjdou na to, že jeden bez druhého žít nedokáží... (wendelin9)

(více)

Recenze (73)

Viktooorka 

všechny recenze uživatele

Odmalička jsem měla velký respekt z koček, hlavně z jejich drápků. Takže jsem zbožňovala psíka a kočku úplně nenáviděla :o) Do té doby, než mě kocourek jednoho zdejšího uživatele přesvědčil o opaku (podotýkám, že to trvalo do mých 20let). A musím na sebe prásknout, že jsem z toho seriálu měla občas noční můry. Brrr.. Neměl to někdo taky tak? :oD Stejně jsem ale každé ráno oddaně čekala u televize :o) ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Skvělá kočkopsina. Díky bohu za YouTube a za to, že si člověk může zavzpomínat, u jakých skvostů trávil dětství / mládí... ()

DaliX 

všechny recenze uživatele

Výborná záležitosť:) Vtipná, komická, niekedy nechutná až šialená ale s množstvom originálnych a skvelých nápadov:) ()

stilgar1 

všechny recenze uživatele

Americká animovaná tvorba se v posledních dvaceti letech snaží vytěžit své nápady z téměř všeho. Tenhle podprůměrný seriál neklesl do naprostých hlubin příšernosti, ale dětem bych ho rozhodně nepouštěl... ()

Zodd 

všechny recenze uživatele

Kříženec kočky a psa, psí gangstři, jeden zelený zajíc a dream sekvence, kde byli oddělení. Nic víc si kromě zvučky nepamatuju a to jsem to měl nahraný na VHS. A seriál, který mě uvedl do Nickelodeonu (byť to u nás bylo na SuperMaxu a Nově). ()

veru_needy 

všechny recenze uživatele

Že se psi a kočky nesnášejí? Výjimka přece potvrzuje pravidlo a tou výjimkou není nikdo jiný, než tento kočkopes. Příběhy dvou doslova nerozlučných kamarádů, kteří žijí v domečku na kopci ve tvaru rybí kosti jsou velice humorné a rozhodně nejsou určeny jen těm nejmladším. Ústřední dvojice seriálu nemohla být odlišnější. A jak už to u koček a psů bývá, moc toho společného nemají. I když se skoro v každém díle najde chvíle, kdy se tihle dva na smrt nenávidí a snaží se za každou cenu rozdělit, stejně nakonec vždy příjdou na to, že jeden bez druhého žít nedokáží. Mrzí mě, jak málo lidí vlastně kočkopsa zná. Byl to seriál mého dětství. Originální, vtipný, suprově animovaný a zanechal ve mě určitý dojem. ()

duklak2 

všechny recenze uživatele

Pamatuju si na to, vím, že mě to hned začlo bavit. Hlavně ta úvodní znělka ♫ kočkóóópééés ♫. Škoda, že kočkopes neexistuje doopravdy, hned bych ho bral jako svého domácího mazlíčka. ()

Reklama

Reklama