Reklama

Reklama

Série(3) / Epizody(66)

Obsahy(1)

Že se psi a kočky nesnášejí?... Ale jděte. Výjimka přece potvrzuje pravidlo a tou výjimkou není nikdo jiný, než náš kočkopes. Příběhy dvou doslova nerozlučných kamarádů, kteří žijí v domečku na kopci ve tvaru rybí kosti jsou velice humorné a rozhodně nejsou určeny jen těm nejmladším... Ústřední dvojice seriálu nemohla být odlišnější - vždyť je to kočka a pes v jednom těle. A jak už to u koček a psů bývá, moc toho společného nemají. Ikdyž se skoro v každém díle najde chvíle, kdy se tihle dva na smrt nenávidí a snaží se za každou cenu rozdělit, stejně nakonec vždy příjdou na to, že jeden bez druhého žít nedokáží... (wendelin9)

(více)

Recenze (73)

Paxxx.cz 

všechny recenze uživatele

Povedený a hlavně myšlenkou originální seriál, který zaručeně rozesměje. Po pád dílech mě to ale celkem přestalo bavit. ()

Hannibal92 

všechny recenze uživatele

Stejný případ jako Oggy a škodíci, srdcovka mého dětství a naprostá šílenost. Strašně rád na to vzpomínám, někdy na to budu muset zase kouknout ()

togaf 

všechny recenze uživatele

Tenhle seriál mě v dětství nějak nechytl, ale stejně jsem ho sledovala. Takže z nostalgie, tři hvězdičky. ()

MarekT 

všechny recenze uživatele

Pamatuji si z vysílání Supermaxu (budiž mu země lehká). Když jsem viděl prvně, nápad mi přišel velice zajímavý a vtipný. Stylem kresby a humoru mi to připomínalo Rena a Stimpyho a stejně jako ti dva je seriál podobně kvalitní. Kromě hlavních hrdinů (či hrdiny?) se mi líbil i ten modrý myšák... na jméno si ale už nepamatuji. Každopádně, další věc, po které se dá už jen tesknit, naše televize bohužel mají jiné priority. ()

Slavníkovec 

všechny recenze uživatele

Kočko-pes, pso-kočka. Jak je každýmu libo. Každý už ví kde bydlí, co rádí jí, co nemají rádi. Bydlí v krásném domečku na kopci ve tvaru rybí kostry. Jeden miluje to co ten druhý až po krk nesnáší. Nemají se rádi, škárlí se, snaží se být co nejméně závislý na své 2. nedobrovolné polovičce. Přesto si bez sebe nedokážou svůj život představit. Je to přesně jako láska mezi skutečnou kočkou a psem. Prvně by se klidně pozabíjeli, poté dlouhou dobu se zrona v lásce nemají. Chvíli nastává doba kdy jsou pro sebe ničím. A pak se stejně podvolí, a nastane nejupřímnější přátelství jaké může být. ()

drexik 

všechny recenze uživatele

Vychytrálá kočka s dobráckým avšak přihlouplým psem okupují jedno tělo. Famózní crazy komiks, který je asi příliš dobrý, než aby ho dávala nějaká česká TV stanice. ()

Kosmik 1 

všechny recenze uživatele

Ač smysl pro humor mám, tak tohle dílo mi nepřišlo vůbec vtipné. Dvě hvězdy za nápad dát kočku a psa dohromady v jedno tělo. To by musel být člověk v deliriu, aby ho něco takového napadlo, ale vidím, že to má celkem úspěch. Ono je asi už možné úplně všechno a když to lidi baví, tak to svůj účel splnilo. ()

Reklama

Reklama