Reklama

Reklama

Série(3) / Epizody(66)

Obsahy(1)

Že se psi a kočky nesnášejí?... Ale jděte. Výjimka přece potvrzuje pravidlo a tou výjimkou není nikdo jiný, než náš kočkopes. Příběhy dvou doslova nerozlučných kamarádů, kteří žijí v domečku na kopci ve tvaru rybí kosti jsou velice humorné a rozhodně nejsou určeny jen těm nejmladším... Ústřední dvojice seriálu nemohla být odlišnější - vždyť je to kočka a pes v jednom těle. A jak už to u koček a psů bývá, moc toho společného nemají. Ikdyž se skoro v každém díle najde chvíle, kdy se tihle dva na smrt nenávidí a snaží se za každou cenu rozdělit, stejně nakonec vždy příjdou na to, že jeden bez druhého žít nedokáží... (wendelin9)

(více)

Recenze (73)

giovanni3 

všechny recenze uživatele

Jo dobrý animovaný seriál.. pes a kočka spolu v jednom těle to je síla.. Bavil jsme se každý díl,ale ne tak moc, abych tomu dal více jak 3z5 ()

Koda 

všechny recenze uživatele

"Ale nám se líbí dělat všechno spolu, viď kóčo?" Tenhle praštěnej seriál prostě miluji. Mrzí mě, že prakticky je z tohoto seriálu rarita v CZ dabingu, jelikož by si zasloužil opětovný návrat do televize. 2 přátelé v jednom, kteří jsou jak dobří kamarádi, tak si spolu navzájem pomáhají. CO? Pomáhají? No to v žádném případě! O tomhle ten seriál právě vůbec není. Každý z těch dvou chce mít vlastní prostor a styl života a pokud ho nedostane, tak se o to musí porvat. Kóča se snaží být inteligentní a brát všechno na lehkou váhu, za to pes je úplně takovej, jak se chová typický pes - furt běží za něčím, ať už je to kost, popelář, maso apod. Častokrát to odnese právě kóča, který musí snášet bolesti způsobené psem při honičce k něčemu, nebo chudák pes někdy přimhouří oko a kocour dostane možnost si od psa na chvíli odpočinout... do té doby, než začne být nuda. V některých ohledech ale často dají hlavu dohromady a oba řeší spoustu problémů, které se jim přihodí - Ať už je to krádež tuřínů, nebo kostí syslem, jak sníst všechno jídlo v restauraci a dalších skvělých příhod. Za mě rozhodně jeden z nejlepších seriálů k pobavení a úplného vypnutí sebe samého. ()

BluT 

všechny recenze uživatele

Nářez, nejdrsnější nápad na animovanej seriál hned po SpongeBob SquarePants :) Sledoval jsem každej díl, co kdysi běhal na ňákym analogovym vysílání nějaký český televize (s malym č). ()

Perfo 

všechny recenze uživatele

To byl den kdy se nám narodil celý svět z toho naruby byl. Už to vidím jako dnes ten den, kdy se nám narodil kočkopes. Haf mňaůů mňááů haf byli jsme z toho všichni paf. Srdcovka z dětských let. ()

Hyger 

všechny recenze uživatele

Tohle byl další z těch parádních animáků, kvůli kterým jsem vstával o ranních víkendových hodinách. Už si nepamatuji na žádný z dílů kromě jednoho, kdy se pes (nebo kočko/a) pořád učil, až mu narosl mozek, o který se potom přetahovali. ()

lu-cinka 

všechny recenze uživatele

catdog, catdoooog. Jak já je zbožňovala. Nejlepší kreslený seriál pro děcka. Škoda, že ho nedávají, klidně bych kvůli němu totiž vstala :)) ()

Dimo 

všechny recenze uživatele

Tenhleten famózní kreslený seriál s unikátní atmosférou mi vážně moc chybí. Jeden z nej, jaký jsem kdy vůbec viděl. ()

salamandrr 

všechny recenze uživatele

To byl den,když se nám narodil,celý svět hned naruby byl, všechno to vidím jako dnes,ten den když se narodil KOČKOPES!KOČKOPEEES!KOČKOPEEEES!Ten den,když se narodil kočkopes! NABÍDKA KOČKOPSA JAKO TV RIP --- http://kockopes.wgz.cz/ ---- NEOVĚŘENO ()

NiaWolf 

všechny recenze uživatele

♫,,To byl déén, kdy se nááám narodil...svět jako kdyby naruby byl. KOČKOPÉÉÉÉS"♪ Jinak to bylo spíše lehce podprůměrné, ale když nic lepšího nedávali, byl člověk rád i za to. ()

Oonika 

všechny recenze uživatele

Co se námětu týče, rozhodně originální seriál. Místy zábavaný, ale ne nic převratného v mých očích. ()

Reklama

Reklama