Reklama

Reklama

Série(3) / Epizody(66)

Obsahy(1)

Že se psi a kočky nesnášejí?... Ale jděte. Výjimka přece potvrzuje pravidlo a tou výjimkou není nikdo jiný, než náš kočkopes. Příběhy dvou doslova nerozlučných kamarádů, kteří žijí v domečku na kopci ve tvaru rybí kosti jsou velice humorné a rozhodně nejsou určeny jen těm nejmladším... Ústřední dvojice seriálu nemohla být odlišnější - vždyť je to kočka a pes v jednom těle. A jak už to u koček a psů bývá, moc toho společného nemají. Ikdyž se skoro v každém díle najde chvíle, kdy se tihle dva na smrt nenávidí a snaží se za každou cenu rozdělit, stejně nakonec vždy příjdou na to, že jeden bez druhého žít nedokáží... (wendelin9)

(více)

Recenze (73)

haWranka

všechny recenze uživatele

Jediný, co si pamatuju je to, že mě to jako malou neskutečně bavilo. Ale teď radši hodnotit nebudu. Nejdřív se musím odhodlat k tomu se na to podívat. ()

thestral 

všechny recenze uživatele

...vždycky jsem si lámala hlavu nad tím, jak takový kočkopes chodí na záchod, teda hlavně kudy chodí na záchod, ale bavil mě, možná v něčem připomínali tihle dva v jednom Garfielda.. ()

LadyPig 

všechny recenze uživatele

Haf mňau, mňau haf... :D Skvělý, já to milovala a na Supermaxu, který už bohužel není a skoro jsem ho obrečela, jsem to sledovala pořád! ()

Bartson 

všechny recenze uživatele

Vedle takových gigantů jako Kačeři,Tom a Jerry,Jen počkej zajíci a dalších a dalších...mi uvízl jako malému v paměti tento animovaný seriál...čím to asi bude...je to prostě kvalitka na kterou se vždy rád podívám. Děcka,nebojte se mutantů,oni sou vtipní a nemají si s kym hrát:-D... ()

Privatejoker 

všechny recenze uživatele

Když jsem byl malý, tak kočkopes dával o víkendech myslím v 6.30. Kvůli povedeným příběhům a vtipným výtvarným kouskům jsem si nikdy nezapomněl nařídit budík. Kočkopes je něco úplně jiného než současné tradiční přihlouplé animáče pro děti. Kočkopes je taková umírněnější forma Rena a Stimpyho, kteří jsou ovšem také úžasní. ()

Zoe.Dorien 

všechny recenze uživatele

One fine day with a woof and purrr a baby was born and it caused a little stir, no blue buzzard no three-eyed frog, just a feline canine little CatDog.. Alone in the world is a little CatDog.. :) Sice pěkná blbina, ale měla jsem to ráda. Ty dnešní pohádky a seriály pro děti, jsou podle mě mnohem horší blbosti.. ()

Reklama

Reklama