Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když boje uvnitř 'Ndranghety ohrozí obchody i majetek rodiny Lynwoodových, musí vzít záležitosti do vlastních rukou. (HBO Europe)

Recenze (7)

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Průzkum mezinárodního kokainového trhu a jeho role v globální ekonomice pokračují. Podíváme se do italské Kalábrie, chudých čtvrtí Mexika, afrického Senegalu, poušti Sahary. Příběhy o drogách a mafii budou vždycky dráždivé, tenhle ale za mě zatím působí zbrkle a nezáživně. Snaha o odstranění Dona Mina v jeho dlouholetém úkrytu neklapla. Pohřeb důležitého hráče nás má dojmout – takhle brzy, bez navázání vztahu, je to ale obtížné. Členové mexické zásahové jednotky přecházejí na druhou stranu a chtějí uzmout postavení na drogovém trhu. Šéf jednotky, Manuel, potřebuje obětního beránka. V nočním klubu (úsměvná – myšleno negativně – epizoda) se jím stane nastávající otec. Policie zřejmě neexistuje. Třicítka očitých svědků zřejmě na pár minut oslepla. Zastrašení Byrneovy dcery Emmy (Andrea Risenborough) a syna Chrise (Dane DeHaan) neklapne. Právě Chris dohlédne na přepravu konzerv s mexickými papričkami jalapeño. Co na dně konzerv asi tak je? ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Veľa streľby pre nič a chýbajúca sympatická postava (snáď okrem tehotnej chuderky). Na Narcos sa to nechytá zatiaľ ani z ďaleka, nehovoriac o pravej mafinánskej story akou je Gomora. Začínam mať obavy, že to ostane na tejto úrovni až do konca. ()

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Priveľa všedného USA už známeho z iných filmov a seriálov, málo zaujímavého mafiánskeho Talianska a kartelového a korupčného Mexika. Talianska časť je zaujímavá prostredím, jeho možnosťami, napínavá rozdielnymi fyzickými vlastnosťami hrdinov. Americká časť je trochu lacno motivačná a pridlho smútiaca, talianska vsuvka však poteší. Mexická časť konečne diváka plne zoznamuje so svojou hlavnou postavou a dáva nazrieť trochu do súkromia špeciálnej jednotky, je však predvídateľná, s mechanickými postavami bez života, aj keď sa s snaží stvoriť cool ambivalentného, viac záporného hrdinu. ()

holden 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Epizoda 2 je rozjazd na plne obratky. Spoznavame vztahy medzi jednotlivymi urovnami distribucie "produktu" napriec celym svetom vratane zivotnych osudov protagonistov, ktore sa zdaju pomerne uveritelne. Velmi prekvapujuca je vyprava, ktora je na vysokej - v podstate "filmovo hollywoodskej" urovni. ()

Reklama

Reklama