Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když boje uvnitř 'Ndranghety ohrozí obchody i majetek rodiny Lynwoodových, musí vzít záležitosti do vlastních rukou. (HBO Europe)

Recenze (7)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Veľa streľby pre nič a chýbajúca sympatická postava (snáď okrem tehotnej chuderky). Na Narcos sa to nechytá zatiaľ ani z ďaleka, nehovoriac o pravej mafinánskej story akou je Gomora. Začínam mať obavy, že to ostane na tejto úrovni až do konca. ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Průzkum mezinárodního kokainového trhu a jeho role v globální ekonomice pokračují. Podíváme se do italské Kalábrie, chudých čtvrtí Mexika, afrického Senegalu, poušti Sahary. Příběhy o drogách a mafii budou vždycky dráždivé, tenhle ale za mě zatím působí zbrkle a nezáživně. Snaha o odstranění Dona Mina v jeho dlouholetém úkrytu neklapla. Pohřeb důležitého hráče nás má dojmout – takhle brzy, bez navázání vztahu, je to ale obtížné. Členové mexické zásahové jednotky přecházejí na druhou stranu a chtějí uzmout postavení na drogovém trhu. Šéf jednotky, Manuel, potřebuje obětního beránka. V nočním klubu (úsměvná – myšleno negativně – epizoda) se jím stane nastávající otec. Policie zřejmě neexistuje. Třicítka očitých svědků zřejmě na pár minut oslepla. Zastrašení Byrneovy dcery Emmy (Andrea Risenborough) a syna Chrise (Dane DeHaan) neklapne. Právě Chris dohlédne na přepravu konzerv s mexickými papričkami jalapeño. Co na dně konzerv asi tak je? ()

Reklama

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Priveľa všedného USA už známeho z iných filmov a seriálov, málo zaujímavého mafiánskeho Talianska a kartelového a korupčného Mexika. Talianska časť je zaujímavá prostredím, jeho možnosťami, napínavá rozdielnymi fyzickými vlastnosťami hrdinov. Americká časť je trochu lacno motivačná a pridlho smútiaca, talianska vsuvka však poteší. Mexická časť konečne diváka plne zoznamuje so svojou hlavnou postavou a dáva nazrieť trochu do súkromia špeciálnej jednotky, je však predvídateľná, s mechanickými postavami bez života, aj keď sa s snaží stvoriť cool ambivalentného, viac záporného hrdinu. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama