Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vedení dona Minu je podkopáváno zradami a bojem o moc a Lynwoodovi čelí nebezpečí při přechodu malijské pouště. (HBO Europe)

Recenze (9)

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zdaleka to není tak návykové jako jiné seriály, jen málokdy tvůrci skutečně vtáhnou do děje. Každopádně pořádně horko bude v Mali, kam zamíří sourozenci Emma s Chrisem. Díl je jim kompletně věnovaný. Nakonec je islámští teroristé rozdělí a cesta do marocké Casablancy zabolí. Znovu se objevuje zopakování krátkých částí jednotlivých scén, vždy z jiného pohledu. Tím se dění dostává do zajímavější roviny. Přesto mě to (a to jsme už za polovinou) nepohltilo, jak bych si přál. Problém je i v tom, že je mi absolutně jedno, kdo „vyhraje“ nebo kdo koupí kulku do hrudi. ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Takže sa pridali aj mohamedáni. No neviem, ako to pôjde ďalej, ale seriál má len sedem častí, no národov, národností, štátov a vyznaní tam má toľko, že neviem, kedy to chce stihnúť všetko uzavrieť. Ešte tam chýbajú Číňania a Eskimáci. Dočkáme sa v ďalšej časti? ()

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mexická časť je vynechaná. Talianska časť je príliš krátka, ale poteší napínavosťou svojich postáv hrajúcich na dve strany. Africká časť zaberá väčšinu času a robí konkurenciu napríklad poslednej sérii Prison Breaku. Trochu ľudské zobrazenie moslimov sa miesi s prestrelkami, bombovými útokmi a je kvalitným dobrodružstvom. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama