Reklama

Reklama

Nula nula nula

(seriál)
Trailer
Itálie, 2020, 7 h 20 min (Minutáž: 48–67 min)

Předloha:

Roberto Saviano (kniha)

Hudba:

Mogwai

Hrají:

Andrea Riseborough, Dane DeHaan, Gabriel Byrne, Érick Israel Consuelo, Giuseppe De Domenico, Mauricio Méndez, Harold Torres, Diego Cataño, Claudia Pineda (více)
(další profese)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Seriál Nula nula nula odhaluje temná tajemství světového obchodu s kokainem, od jeho výroby až po dodání na místa konečné spotřeby. Je to cesta do hlubin složitého, důkladně propracovaného systému, který se vyznačuje nejen násilím a krutostí, ale také vysokou odborností, zručností a představivostí. Od džungle až po mrakodrapy, od Mexika po Paříž, přes rovníkovou Afriku, země Maghrebu, Kalábrii, ve světě obývaném zločinci a byznysmeny, zoufalými lidmi i miliardáři, je vše propojeno neviditelnou a magickou lajnou kokainu. V této nelítostné mocenské válce jsou všichni zúčastnění, od malých lokálních dealerů až po kmotry nejvlivnějších zločineckých organizací, nuceni bojovat a riskovat své životy. (HBO Europe)

(více)

Recenze uživatele holden k tomuto seriálu (2)

Il carico (2020) (E01) 

Pomalsi rozjazd - trochu som mal pocit, ze sa to snazi byt niecim cim nie je kvoli preexponovanym akoze "umeleckym" strihom, ale chvalabohu som vydrzal a odmena bola velka :) ()

I cieli di Tampico (2020) (E02) 

Epizoda 2 je rozjazd na plne obratky. Spoznavame vztahy medzi jednotlivymi urovnami distribucie "produktu" napriec celym svetom vratane zivotnych osudov protagonistov, ktore sa zdaju pomerne uveritelne. Velmi prekvapujuca je vyprava, ktora je na vysokej - v podstate "filmovo hollywoodskej" urovni. ()

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (více)

NEJ filmy a seriály roku dle ČSFD

NEJ filmy a seriály roku dle ČSFD

31.12.2020

Úbytek filmů v kinech v uplynulém roce šel bohužel ruku v ruce s nižším množstvím kvalitních celovečerních filmů obecně, především těch hollywoodských. Z prvních deseti nejlepších filmů roku dle ČSFD… (více)

Reklama

Reklama