Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lynwoodovi se snaží postarat o to, aby jejich zásilka pokračovala v cestě do Gioia Tauro, a Manuel a jeho tým mezitím šíří teror a smrt mezi narkomany v Monterrey. (HBO Europe)

Recenze (6)

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Manuel Contreras definitivně se svými muži přešel na druhou stranu barikády a už úřaduje v ulicích o postavení na drogovém trhu. Sám má výčitky svědomí a dochází za těhotnou ženou svého mrtvého kolegy. A pak samozřejmě leccos spraví Bůh. Emma míří za bratrem do Senegalu, kde kotví (posádkou opuštěná) loď. Celníci hodlají udělat inspekci, drogy musejí z lodi pryč a rozpory v rodině sílí. Chris se navíc dozvídá o otcově posledním přání. Postavy ztrácejí morální zásady, násilí je na každém kroku. Jejich motivacím nicméně nevěřím. Zdaleka to není tak návykové jako jiné seriály, jen málokdy tvůrci skutečně vtáhnou do děje. ()

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kratšia mexická časť zaujme špičkovými zábermi slumov a krvavým vykonávaním práce. Dejová línia so snúbenicou bola predvídateľná už v minulej epizóde, ktovie, či sa aj tu dočkáme na konci série krvavého zavŕšenia. V Senegali to nie je sranda. Obaja súrodenci majú vypäté scény, dočkáme sa aj čo to africkej kultúry, miestnej mafie aj slušnej akcie. Talianska časť je pre zmenu úplne vynechaná, preto sa dá s napätím čakať viac priestoru pre ňu v ďalších epizódach. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama