Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nepřátelé dona Minu útočí a Lynwood musí v Maroku čelit dalšímu nebezpečí. (HBO Europe)

Recenze (7)

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rozhovory, co by mohly trvat pár sekund, spolknou minuty, stejně tak záběry na silnice, domy, auta, postavy, které jdou odněkud někam. Co na tom, že střídáme atraktivní lokace a celé je to slušně natočené? Protože já si toho odnesl zoufale málo. Prakticky polovina sedmého dílu nesdělí nic zajímavého, nikam nás neposune. V druhé půlce sice zabrnkáme na emoce, ale pořád je to málo. A to i od Emmy, která svou éteričnost nabourává strnule chladným výrazem. Naplno se projeví i neurologická choroba jejího bratra, kterou zdědil po zemřelé matce. ()

Reklama

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mexická časť je vynechaná. Prvých 22 minút sa príbeh venuje talianskej časti, ktorá spoľahlivo funguje cez svoje napäté tempo, ktoré bohužiaľ poľaví pri zmiešaní tohto príbehu s transportérmi, kde ide o existenciálnu drámu, ktorá má však mnoho konkurencie a divák ju nemá prečo hodnotiť za najlepšiu svojho žánru, aj keď spĺňa štandardy jeho vysokej kvality. ()

Marze 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je to brutální seriál , překvapivě podrobný , který se utápí ve svém vlastním vnitřním zoufalství. Je to prý natočeno podle románu autora bestselerů. Překvapení vychází z toho, že seriál dávkuje informace po troškách. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama