Reklama

Reklama

Nula nula nula

(seriál)
Trailer
Itálie, 2020, 7 h 20 min (Minutáž: 48–67 min)

Předloha:

Roberto Saviano (kniha)

Hudba:

Mogwai

Hrají:

Andrea Riseborough, Dane DeHaan, Gabriel Byrne, Érick Israel Consuelo, Giuseppe De Domenico, Mauricio Méndez, Harold Torres, Diego Cataño, Claudia Pineda (více)
(další profese)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Seriál Nula nula nula odhaluje temná tajemství světového obchodu s kokainem, od jeho výroby až po dodání na místa konečné spotřeby. Je to cesta do hlubin složitého, důkladně propracovaného systému, který se vyznačuje nejen násilím a krutostí, ale také vysokou odborností, zručností a představivostí. Od džungle až po mrakodrapy, od Mexika po Paříž, přes rovníkovou Afriku, země Maghrebu, Kalábrii, ve světě obývaném zločinci a byznysmeny, zoufalými lidmi i miliardáři, je vše propojeno neviditelnou a magickou lajnou kokainu. V této nelítostné mocenské válce jsou všichni zúčastnění, od malých lokálních dealerů až po kmotry nejvlivnějších zločineckých organizací, nuceni bojovat a riskovat své životy. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (105)

ER 

všechny recenze uživatele

Za cenu odlišení se sledujeme epizody méně akční,vice propracované s důrazem na postavy a také ....zdlouhavé. Nechybí kecy o Bohovi,s mrtvým otcem ležící děti,nebo záběry s brouky v trávě, ale pár zavražděných ani zde nechybí. Celý seriál má patřičnou atmosféru, ale chybí mu "jiskra", typická pro Narcos. Navíc mně moc nepřesvědčil příběh. Pro ty, kteří si potrpí na "umělečtější"pohled do duší drogových dealerů v kontextu s dobrodružným příběhem,to asi bude lahůdka. Faktem je že nejvíce baví ta italská linka, která má i nejsilnější momenty. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nula, nula, nula nie je seriál o troch slovenských ústavných činiteľoch. Hoci drogová téma by mohla trochu pripomenúť predsedu parlamentu a hoci sú tu témy, ktoré našu politiku silne pripomínajú, predovšetkým skorumpovanosť. Chybou je tu, že sa tu niektoré postavy na seba podobajú – pomaly každý druhý Mexičan je pekne opálený, na krátko ostrihaný, s fúzikom. Ostatné etniká boli ale ok. Stále sa však neviem vymaniť z toho pocitu, že ma to nijako nestrhlo. V podobnej téme sme už videli aj lepšie. Oveľa lepšie. Dojem nelepší ani fakt, že sú tu Mexikánci, Afričania zo Senegalu, Mohamedáni čo stále pýtali salám, Taliani, no proste zmes všetkého, liniek je niekoľko a nie a nie to dostať do nejakého napätia a uspokojivého ukončenia. Už tam chýbali len eskimácki teroristi a himalájski nosiči. Eskimákov sme sa nedočkali, čo je asi škoda, pretože to ostáva v šedivej nude, ktorá má tendenciu prebudiť diváka len výstrelmi zo samopalu. Jediná zaujímavá linka celého seriálu je tehotná žena. Nabudúce si zvolím radšej seriál, ktorý rieši jednu vec, nie niekoľko skupín naraz a potom to ležérne ukončí. Jediné poučenie seriálu: nekupujte si mexické bravčové mäso. Nikdy neviete, čo tie prasatá žrali. ()

Reklama

poet 

všechny recenze uživatele

Roberto Saviano píše dobre príbehy a Stefano Solima ich vie zase slušne podať. Už seriálová Gomora bol velmi slušný počin. V podstate ani 3Zero v ničom nezaostava. Mna uplne dostali už úvodne tiltulky aj hudobý motív. To prelínanie medzi roznymi dejovými liniami je tu urobené ozaj dobre. Mexico, Africa aj Taliansko su celkom slušné odvedené aj zahrané epizody. Mna osobne najviac chytila tá Mexická linia o partii policajtov ale ani tie ostatné neboli nejako slabšie. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Obchod s drogami z několika úhlů v poutavé kombinaci Sicaria a Gomorry s pomalou ale vtahující atmosférou jako ze Sollimiho Suburry a to převážně díky použití hudby mého oblíbence Mogwaie. Občas by neškodilo trochu šlápnout na plyn a neuspávat diváka dlouhými nikam nesměřujícími záběry, ale překvapivě i to vlažné tempo, které seriálu trochu škodí, mu paradoxně pomáhá k tomu, aby vše nepůsobilo, jako žánrově podobné ať už seriálové nebo filmové projekty. Pokud se divák nechá vtáhnout, čeká ho velice zajímavá jízda do nepříjemných hlubin, ze kterých není cesta ven. ()

dO_od 

všechny recenze uživatele

// Naprosto ultimátní seriálový zážitek. Mexiko, Itálie, Afrika - tři rozličné linky zachycující náročnou přepravu jediné zásilky drog, které osud nepřeje. První dvě de facto filmové epizody natočil Sollima (Sicario 2), který si to hrozně dává, a už v nich se vám tohle nekompromisní mezinárodní Narcos zaryje pod kůži. Lví podíl na tom pak má nejspíš forma vyprávění, kdy místo cliffhangerů na konci epizody dostanete cliffhanger v půlce, takže pak sledujete najednou uplynulý děj očima jiné postavy, a to až do současnosti a dál. A vzhledem k tomu, že uzavřený děj téhle osmidílné série je narvaný zvraty zhruba jako první tři řady Hry o trůny dohromady, tak je na co se dívat. Nemůžu si to vynachválit a upřímně doufám, že v budoucnu přijde další nášup. 9/10 ()

Galerie (89)

Zajímavosti (4)

  • Chris Lynwood (Dane DeHaan) trpí Huntingtonovou chorobou, kterou získal od své matky. Huntingtonova choroba byla poprvé popsána v roce 1872 americkým lékařem Georgem Huntingtonem. Jedná se o neurodegenerativní onemocnění, které se projevuje nejčastěji okolo 40. roku věku, ale vzácně se příznaky mohou objevit prakticky kdykoliv (ve 2 či v 80 letech). Mezi příznaky dominuje porucha motoriky, změny osobnosti (deprese, psychóza, paranoia), postupující demence a nakonec smrt. Nemoc trvá 10–30 let a neexistuje na ni lék. (Rollo_Tomasi)
  • Názov seriálu odkazuje na spôsob, akým sa v Taliansku klasifikuje múka podľa rafinácie – 2, 1, 0 a 00 – kde dve nuly znamenajú najčistejšiu. Tri nuly v tomto prípade znamenajú čistý kokaín. (Real Tom Hardy)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (více)

NEJ filmy a seriály roku dle ČSFD

NEJ filmy a seriály roku dle ČSFD

31.12.2020

Úbytek filmů v kinech v uplynulém roce šel bohužel ruku v ruce s nižším množstvím kvalitních celovečerních filmů obecně, především těch hollywoodských. Z prvních deseti nejlepších filmů roku dle ČSFD… (více)

Reklama

Reklama