Reklama

Reklama

VOD (1)

Dlouhé roky strávila teenagerka Jodi (Ava Michelle) shrbená, aby se svými 185 cm nevyčnívala. Teď se rozhodla svým komplexům čelit, ale na střední se zaplete do milostného trojúhelníku. (Netflix)

Recenze (84)

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

V posledních letech sice vzniklo dost mnohem uvolněnějších a funkčnějších středoškolských romance-komedií, ale Tall Girl to člověk tak nějak promine, protože ta lehká křečovitost filmu vlastně sympaticky souzní s charakterem Jodi. Ve výsledku je to vlastně hezké a jeden by až chtěl uvěřit, že záležitosti srdce se opravdu dají kouzelně vypointovat skrz bednu na mlíko... Solidní, zasloužené a zcela dostačující 3 hvězdy. ()

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Po zhlédnutí traileru jsem si říkal - "pokud spolu ten mrňous a Jodi skončí, nebudu to nadhodnocovat (for obvious reasons) a pokud spolu neskončí, nebudu to podhodnocovat (again, for obvious reasons)" Ó, jak mi to scénáristé ulehčili. O postavách se mluvit nedá, jsou to spíš klišé a karikatury a jedním z nich je právě i Nice Guy™, incel a white knight v jednom Dunkleman. Jodi symbolizuje klasickou tropu Hollywood Homely, dle internetu je výška přestřelená, existuje spousta vysokých i ve školách, i když kdyby člověk měl soudit podle oka kameramana, byla by Jodi větší než býval Robert Wadlow. Po romantické stránce je to naprostá klasika, po stránce poselství dospívajícím je to občas zmatečné a protiřečící si, občas milé. Těch pár humorných momentů, co jsem tam našel, pramenilo spíše z absurdity scén, jakéhosi pocitu 'so bad it's good', rozhodně to nepřisuzuji kvalitě scénáře. ()

Flipnic-RE 

všechny recenze uživatele

To jsem si dal, ...achjo ... :-D Po 10ti strašně cool barevnejch minutách mi došlo, že koukám na film pro 15ti letý teenagery... No a nějak sem si řekl,, že to dokoukám, tak jsem to teda dokoukal ... No jako bylo to v pohodě, ale je to fakt pro puberťáky. Tak pokud je vám 15, tak si připočtěte ještě 2* (i když si myslím, že 15ti letí dnes stejně už taky sjížděj porno na datech a tohle jim příjde přeslazený jako mě ...). Mělo to hezký barvy a řešila se tam celou dobu jedna pusa !! :-D mazec fakt ... ;-)) ()

hygienik 

všechny recenze uživatele

Tak som aj ja skončil v klube predplatiteľov Netflixu, čo bude mať za následok vyšší podiel amerických filmov v mojom hodnotení. V časoch korony je ťažké dostať sa k najnovším filmom inak. Čára vôbec nebola až taká zlá, ako nasvedčujú tunajšie percentá (51%). Miera afektu bola síce vysoká, ale hlavná hrdinka bola sympatická a ten Švéd tiež, takže v poho. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Námet fajn, a aspoň ten "gigantizmus" pôsobil ako originálny motív, na ktorom sa dalo stavať. Stredoškolské prostredie tomu taktiež vcelku prospelo. Nič to však nemení na tom, že dejová línia bola predvídateľná a miestami dosť klišovitá. Ako tak to zachraňovali dialógy, a napokon to úplne zachránil aj ten záver s pointou, ktorá sa dala tak trochu očakávať, no napriek tomu nebol zas až tak úplne prvoplánový. Takže napokon sa to celkom dalo, hoci to nebolo nič extra výnimočné. 3* ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Říkám si, jestli to klišé o střední školách nezačíná být trochu nuda? Opravdu je to na amerických školách tak strašné? Je to neustále to same pořád dokola, co můžeme vidět v romantických teens komediích. Mladá holka, která si o sobě nic moc nemyslí se zamiluje do úplného adonize a pro něj udělá cokoliv, I když ve skutečnosti má vedle sebe skvělého přítele, ktrý jí vždycky bránil. Hlavní hrdinka je možná sympoška, ale rozhodně neutáhne celý film, tak jak si tvůrci mysleli. Spousta romantických klišé hovadin, které mají mazat med kolem huby dospívajícím dívkám. ()

kocik1 

všechny recenze uživatele

Velmi neobratná romantika pro slečnu, která má ještě větší nohu než já. Ani to ale neznamená, že film bude mít protekci a dostane lepší hodnocení. Na velkou nohu se při výběru pánské obuvi zapomenout nedá, zvlášť když vám přičinlivá prodavačka přiběhne obětavě poradit, že dámské modely mají na druhé straně, na tenhle film zapomenete raz dva. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Pre nás hobitov je toto nemyslitelné, nikdy nebudeme vedieť, aké je tam počasie. Eifelka to zachraňovala, bolo to aspon trochu odlišné od iný, stredoškolských oných. 1 z 5 ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Trochu netradiční, občas vtipná, lehce nepředvídatelná a poměrně pohodová středoškolská romance. Vtip teda obstarává snad výhradně jen otec hlavní hrdinky. Mladé holky se po různu úspěšně tváří hezky, když mají být krásné. Kluci jsou postavy zdánlivě zajímavější, ale nakonec je všechny přebije jediná krabice na mlíko. Když jsem zapomněl na zmíněnou výšku 187, která mi neodpovídala všem těm podstupovaným problémům, rušila mě už jen ošklivá hlavní soupeřka, která měla být TOP TOP. ()

lykan9 

všechny recenze uživatele

100x zpracované téma o ošklivce, která vlastně není ošklivkou a kterak k lásce přijde. Jedna hvězda za vkusné a neurážející obsazení a druhá za krásnou Sabrinu Carpenter. Netflix sice občas překvapí tím, že představí něco nevídaného a velmi dobrého, ale bohužel velmi často zpracovává i obehraná témata a Čára je jedním z těch případů. ()

Jane18CZ 

všechny recenze uživatele

Kdyby tam nebylo tolik nelogičností bijících do očí, tak bych dala vyšší hodnocení. Film mě pobavil a o to mi šlo. Až budu chtít něco náročnějšího, sáhnu po Nolanovi :) ()

Adramelech 

všechny recenze uživatele

Když pánbu uštípne trochu větší kousek těsta a uhněte z něj vysokou ženskou, nemusí to vůbec znamenat průšvih, zvláště když byl stvořitel v dobrém tvůrčím rozpoložení a udělal jí pěkně dlouhé nohy a bujné křivky. Takové ženy se pak mohou uplatnit jako modelky. Jednu takovou jsem znal, ale byla hrozně hloupá. Tu a tam jsem s ní zašel posedět do hospody, protože mě svými výroky dokázala rozesmát až k slzám, ale po čase mě její společnost omrzela. Slečna měla zdravé sebevědomí, výšku postavy u sebe ani u chlapů neřešila. Nějakou dobu chodila s Vietnamcem, a ti se vysokými postavami právě nevyznačují. Američané, jak vidět, dokážou z něčeho takového udělat problém nebo aspoň námět celovečerního filmu a ještě tam nacpat pořádnou porci sentimentality. Dávám jednu hvězdičku za tu spanilou žirafu. ()

woodsman 

všechny recenze uživatele

celkom dobre bavilo ma to taka školska klasika pribeh prekvapivo dost dobry znova dalsi dvokaz ze aj filmy okolo 50 percent tu na csfd su fakt kvalitne ()

xmatysekx odpad!

všechny recenze uživatele

Proberte se! Co nám to NETFLIX servíruje za blitky? V sekci romantické komedie nenajdete od produkce NETFLIXU nic vzdálenějšího lobotomii než Princess Switch. ()

Reklama

Reklama