Reklama

Reklama

VOD (1)

Dlouhé roky strávila teenagerka Jodi (Ava Michelle) shrbená, aby se svými 185 cm nevyčnívala. Teď se rozhodla svým komplexům čelit, ale na střední se zaplete do milostného trojúhelníku. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (84)

Streeper 

všechny recenze uživatele

Říkám si, jestli to klišé o střední školách nezačíná být trochu nuda? Opravdu je to na amerických školách tak strašné? Je to neustále to same pořád dokola, co můžeme vidět v romantických teens komediích. Mladá holka, která si o sobě nic moc nemyslí se zamiluje do úplného adonize a pro něj udělá cokoliv, I když ve skutečnosti má vedle sebe skvělého přítele, ktrý jí vždycky bránil. Hlavní hrdinka je možná sympoška, ale rozhodně neutáhne celý film, tak jak si tvůrci mysleli. Spousta romantických klišé hovadin, které mají mazat med kolem huby dospívajícím dívkám. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Dorostenecká pohádka, ale pobavilo mě několik hlášek. Nálada Ameriky se změnila, ale necítil jsem moc empatií pro problémy bohatých teenagerů , kteří jezdí do školy v drahých S.U.V. autech. Na stereotypech je zde vidět, jak nezájem o sociální média formuje jejich životy. Scénář Sama Wolfsona selhal přinést cokoli nového. Čára není film s hloubkou, ale musím přiznat, že okouzlující je. Ty americké reálie života na předměstí se zastřiženými trávníky se mi zdají velmi odpudivé, ale už to pomalu se záplavou amerických filmů vypadá, že je to světová norma. ()

Reklama

korok 

všechny recenze uživatele

Pohodový film na jedno zkouknutí, na páteční odpoledne. Jenom mi neseděl, ten údajně úhlavní problém hlavní hrdinky, tedy jejích neuvěřitelných 185 cm výšky. Moje přítelkyně má 183 cm a srandu na škole si z ní, kvůli toho, rozhodně nikdo nedělal, spíš naopak a nemyslím si, že by to 2 cm navrch změnily. Ale je to film, filmy dokážou nafouknout nesmysly. Leda, že američanky běžně, ve většině, dorůstají max. do cca 160 cm, tak bych to pochopil ale tak to asi nebude. ()

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Po zhlédnutí traileru jsem si říkal - "pokud spolu ten mrňous a Jodi skončí, nebudu to nadhodnocovat (for obvious reasons) a pokud spolu neskončí, nebudu to podhodnocovat (again, for obvious reasons)" Ó, jak mi to scénáristé ulehčili. O postavách se mluvit nedá, jsou to spíš klišé a karikatury a jedním z nich je právě i Nice Guy™, incel a white knight v jednom Dunkleman. Jodi symbolizuje klasickou tropu Hollywood Homely, dle internetu je výška přestřelená, existuje spousta vysokých i ve školách, i když kdyby člověk měl soudit podle oka kameramana, byla by Jodi větší než býval Robert Wadlow. Po romantické stránce je to naprostá klasika, po stránce poselství dospívajícím je to občas zmatečné a protiřečící si, občas milé. Těch pár humorných momentů, co jsem tam našel, pramenilo spíše z absurdity scén, jakéhosi pocitu 'so bad it's good', rozhodně to nepřisuzuji kvalitě scénáře. ()

Adramelech 

všechny recenze uživatele

Když pánbu uštípne trochu větší kousek těsta a uhněte z něj vysokou ženskou, nemusí to vůbec znamenat průšvih, zvláště když byl stvořitel v dobrém tvůrčím rozpoložení a udělal jí pěkně dlouhé nohy a bujné křivky. Takové ženy se pak mohou uplatnit jako modelky. Jednu takovou jsem znal, ale byla hrozně hloupá. Tu a tam jsem s ní zašel posedět do hospody, protože mě svými výroky dokázala rozesmát až k slzám, ale po čase mě její společnost omrzela. Slečna měla zdravé sebevědomí, výšku postavy u sebe ani u chlapů neřešila. Nějakou dobu chodila s Vietnamcem, a ti se vysokými postavami právě nevyznačují. Američané, jak vidět, dokážou z něčeho takového udělat problém nebo aspoň námět celovečerního filmu a ještě tam nacpat pořádnou porci sentimentality. Dávám jednu hvězdičku za tu spanilou žirafu. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (1)

  • Jodi Kreyman (Ava Michelle), které bylo v době uvedení filmu ve skutečnosti pouze 17 let, měřila 187 cm. (cmenda)

Reklama

Reklama