Reklama

Reklama

VOD (1)

Dlouhé roky strávila teenagerka Jodi (Ava Michelle) shrbená, aby se svými 185 cm nevyčnívala. Teď se rozhodla svým komplexům čelit, ale na střední se zaplete do milostného trojúhelníku. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (84)

ANTYCHRYST 

všechny recenze uživatele

Taková hodně vydařená komedie.. Místy totálně zoufalá a trapná.. ale místy se na to dá koukat.. Hlavní představitelka je slušná kláda.. ale zdaleka není tak ošklivá co z ní dělají.. Nejlepší je milovník a bedna na mliko :) celé to zachraňuje našlapanej soundtrack.. Sestra a matka ty jsou na facku.. To je hereckej porod.. 55% ()

Deidy 

všechny recenze uživatele

Jelikož jsem hrozně líný prase na to, abych si stáhla AdBlock, tak na mě na YouTube neustále vyskakují nějaké reklamy, občas trailery. Trailer na tento film od Netflixu taky patřil mezi ně. Tak jsem si film stáhla a ze zvědavosti nahlédla i sem, abych měla přibližnou představu, o co kráčí. Upřímně, zdejší hodnocení mě celkem odrazovalo, takže se film bez užitku pár dní válel na mém HDD, než jsem se při nedostatku zábavy během koronavir-dovolené k němu zase dostala. Vzhledem ke zdejšímu hodnocení jsem očekávala kolosální sračku bez hlavy a paty. O to víc jsem byla zaskočená, že opak je pravdou. Ano, buďme k sobě upřímní, je to film především pro teenagery. Ano, struktura a zápletka příběhu je klišé. Avšak po všech těch amerických teenage komediích, kde hlavní hrdinky, které mají být v příběhu zavrhované kvůli svému vzhledu, hrajou totální hot bitchez a tudíž je to celé dost nevěrohodné, je tohle prostě úleva. Jodiiny trable jsou uvěřitelné, nikdo ji tam neshazuje jako zrůdu, které pak stačí řasenka a jiný účes, aby hned byla někým jiným (sice tu dojde na nějaké řasenkování a přečesávání, ale není to stěžejní část filmu, která hrdince najednou změní celý osud). Příběh je, jak už jsem psala, klišé. Ale tak nějak mile zpracované klišé. Humor tu je a není až tak na sílu, jako to v těchto komediích obvykle bývá, což taky potěší. Jediné, co mě trošku sralo, byl fakt, že skoro hodinu a půl se příběh šine lážo plážo tempem, ale pak najednou na posledních deset minut se všechno šíleně zvrhává a dává dohromady, aby se to dotlačilo do finále. Za mě osobně vážně neurazí a to už nějaký pátek nejsem vyloženě cílovka filmů pro teenagery. ()

Reklama

matestlust 

všechny recenze uživatele

Nalákán na - údajně - jeden z nejsledovanějších filmů na Netflixu. Dostala se mi před oči klasická americká středoškolská limča, proložená ultra debilní hudbou a klasickým klišé, podle kterého asi vážně žije celá Amerika. Věřím, že u teenagerů tohle frčí a musím uznat, že Netflix ví, jak upoutat pozornost každé věkové kategorie. Pro mě je ale Tall Girl jen jednou z milionu amerických ,,sladkých" blbostí, která neurazí, ale rozhodně ani nenadchne. ()

Sharpooter 

všechny recenze uživatele

Já opravdu nevím o co se zase netflix snažil. Film je opět jeden z těch Netflixovských filmů, kterým chybí scénář. Příběh se odehrává u středoškolačky Jodi, které kvůli její výšce říkají "Čára" a kvůli tomu s ní nechce nikdo, kromě jednoho malého kluka kamarádit. Celý film se díváme na to jak se Jodi snaží sbalit výměného studenta, na kterého má zájem každá holka na škole a samozřejmě že se náš výměný student zakouká do naší "Čáry", ale je to kluk takže se nechce rozejít s holkou se kterou už chodí... Úplné klišé, nic originálního a emoce herců apsolutně nevěřím. Po celý film jsem se nudil, nezasmál jedinému vtipu (teda jestli tam vůbec nějaký byl) a na konci jsem měl chuť dát jednu hvězdičku. Nakonec dávám dvě kvůli pohledu na americkou střední školu. ()

haWranka 

všechny recenze uživatele

Představte si slovo “klišé”, Vidíte ho? Tak ta dáááá, to je tenhle film. Ono by na tom ani nebylo nic tak špatnýho - člověk přeci musí taky žehlit, no ne? Jenže tady mi vadili hlavní mužštví představitelé. Jeden přeslazený cukrkandl (v prvním záběru jsem si ho spletla s ženskou), druhý totálně nesympatický trouba. A ani jeden se zoufale nehodil k hlavní hrdince. Škoda... ()

Galerie (14)

Zajímavosti (1)

  • Jodi Kreyman (Ava Michelle), které bylo v době uvedení filmu ve skutečnosti pouze 17 let, měřila 187 cm. (cmenda)

Reklama

Reklama