Reklama

Reklama

VOD (1)

Dlouhé roky strávila teenagerka Jodi (Ava Michelle) shrbená, aby se svými 185 cm nevyčnívala. Teď se rozhodla svým komplexům čelit, ale na střední se zaplete do milostného trojúhelníku. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (84)

haWranka 

všechny recenze uživatele

Představte si slovo “klišé”, Vidíte ho? Tak ta dáááá, to je tenhle film. Ono by na tom ani nebylo nic tak špatnýho - člověk přeci musí taky žehlit, no ne? Jenže tady mi vadili hlavní mužštví představitelé. Jeden přeslazený cukrkandl (v prvním záběru jsem si ho spletla s ženskou), druhý totálně nesympatický trouba. A ani jeden se zoufale nehodil k hlavní hrdince. Škoda... ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Námet fajn, a aspoň ten "gigantizmus" pôsobil ako originálny motív, na ktorom sa dalo stavať. Stredoškolské prostredie tomu taktiež vcelku prospelo. Nič to však nemení na tom, že dejová línia bola predvídateľná a miestami dosť klišovitá. Ako tak to zachraňovali dialógy, a napokon to úplne zachránil aj ten záver s pointou, ktorá sa dala tak trochu očakávať, no napriek tomu nebol zas až tak úplne prvoplánový. Takže napokon sa to celkom dalo, hoci to nebolo nič extra výnimočné. 3* ()

Reklama

Dudek 

všechny recenze uživatele

Hrozně hloupý film, který se snaží těžit emoce z klasického schématu o odstrčené dívce, která nastoupí na cestu ke smíření se s vlastní odlišností. Už tohle milionkrát ohrané téma samo o sobě nabízí tvůrcům velké množství prostoru k tomu, aby dokázali diváky získat na svou stranu, ale to se jim tady vůbec nedaří. Je to hlavně z důvodu strašlivých interakcí mezi postavami, které často šustí papírem a působí naprosto nevěrohodně. Navíc jsou totálně ploché a jen těžko si mohou získat něčí sympatie. ()

kocik1 

všechny recenze uživatele

Velmi neobratná romantika pro slečnu, která má ještě větší nohu než já. Ani to ale neznamená, že film bude mít protekci a dostane lepší hodnocení. Na velkou nohu se při výběru pánské obuvi zapomenout nedá, zvlášť když vám přičinlivá prodavačka přiběhne obětavě poradit, že dámské modely mají na druhé straně, na tenhle film zapomenete raz dva. ()

ANTYCHRYST 

všechny recenze uživatele

Taková hodně vydařená komedie.. Místy totálně zoufalá a trapná.. ale místy se na to dá koukat.. Hlavní představitelka je slušná kláda.. ale zdaleka není tak ošklivá co z ní dělají.. Nejlepší je milovník a bedna na mliko :) celé to zachraňuje našlapanej soundtrack.. Sestra a matka ty jsou na facku.. To je hereckej porod.. 55% ()

Galerie (14)

Zajímavosti (1)

  • Jodi Kreyman (Ava Michelle), které bylo v době uvedení filmu ve skutečnosti pouze 17 let, měřila 187 cm. (cmenda)

Reklama

Reklama