Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(3)

Obsahy(1)

Detektivové v londýnské vyšetřovně svádí souboj s časem a pokouší se dostat pod kůži třem podezřelým, kteří jsou obvinění z vážných zločinů. (Netflix)

Recenze (4)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pri prvej sérii som ešte porovnával s vysokou kvalitou nemeckej verzie, ktorú som videl prvú. Všetko podstatné som napísal pri jednotlivých dieloch, takže len skonštatujem, že ide kvalitatívne o veľmi vyrovnané epizódy, avšak podľa ich rozdielnych námetov tvorcovia asi rátali aj s tým, že každý divák bude preferovať niektoré viac ako iné. U mňa vedú prvé dve, tretia mi prišla mierne nedokončená. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Poutavá detektivní konverzačka, která překvapuje, jak na malém prostoru dokáže být napínavá. Jeden podezřelí, několik vyšetřovatelů a vyslýchající místnost. Každý případ je jiný, každý je v něčem zajímavý. Jsem zvědavý na další díly. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Povedená minisérie, která mě zaujala hlavně tím, že se odehrává pouze ve třech dílech v různých zemích a vždy jen ve vyslýchací místnosti. Má to své kouzlo. Je to napínavé a zajímavé, I když ve většině případů je nám jasné, že na konci vždycky vyslýchaný přizná barvu. Ze tří dílů UK se mi nejvíce líbil Edgar s Tennantem. David je prostě jednička sama o sobě, ze začátku jsem mu věřila a pak mě nakonec konec opravdu překvapil. Stacey byla take fajn, líbila se mi jak herečka, která Stacey hrála byla opravdu rebelská a líbil se mi její přístup. Nejméně mě bavil třetí díl s Jayem, přišlo mi to vice utahanější. Ale jako celek moc povedené a originální. Třeba to zavítá i k nám do Česká. ()

Reklama

Reklama