Reklama

Reklama

VOD (1)

Čas se krátí a vyšetřovatelé tlačí na ledově klidného doktora, který je podezřelý ze sexuálního útoku a zabití svojí dospívající nevlastní dcery. (Netflix)

Recenze (5)

agentmiky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zajímavé zpracování kriminálky, kdy se při vyšetřování vražd v zásadě nepodíváme z výslechové místnosti, ale rozehraje se zde slušné konverzační a minimalistické drama. První příběh mě zaujal už jen tím, že zde hraje výborný David Tennant. Scénář napsaný chytře, každý dialog s kamerou zaměřenou buď na detektivy nebo na podezřelého jsem si dost užíval. A závěrečné rozuzlení podpořené údernou hudbou ? Nestandardní, leč účinné a pro mě jako diváka atraktivní zakončení tohoto dílu. Uvidíme, co dál. 83 % ()

MoiJe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zaujimavy format s dejom len v dvoch miestnostiach predelenych jednosmernym zrkadlom. Tym padom prichadzame o nieco bombasticke, ale uzivame si herectvo vyslychaneho. ()

Reklama

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Edgar je obvinený z vraždy svojej 14 ročnej nevlastnej dcéry. Polícia verí, že ju nielen zavraždil ale aj zneužíval. Edgar má však pre nich dlho jedinú odpoveď..No comment...Podarí sa im preukázať jeho vinu alebo je nevinný??? Tak si na čsfd vyhľadávam seriál Criminal: United Kingdom v rôznych variantoch s veľkými či malými písmenami, s medzerou za dvojbodkou a podobne, a ja hlupák som nepochopil že čsfd si dá svoju skratku a seriál pod orginálnym názvom z Netflixu nenájdete. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prípad je napínavý najmä z toho dôvodu, že naše odhady, či je obžalovaný vinný, alebo nie, budú zhruba 50:50. Chlapík je síce nesympatický až to bolí, ale jeho príbeh je uveriteľný. Rovnako ho ale na druhej strane trochu usvedčuje jeho až podozrivo chladné chovanie pri výsluchu. Nakoniec sa všetko vyrieši vďaka prekvapivému dôkazu, ktorý ho buď usvedčí, ale nadobro zbaví obvinenia z vraždy. Prezrádzať nebudem. Neustále opakuje no comment, avšak jeho právnička nepovedala skoro ani slovo, čo ma prekvapilo. ()

Axident 

všechny recenze uživatele

Tennanta mám rád, chápu velmi dobře chytlavou koncepci Netflixu a rozhodně jsem se nenudil. Také jsem ale nemohl přestat myslet na to, s jakou sterilní dokonalostí je každá minuta scénáře vysoustružena - až jí to částečně ubírá na schopnosti diváka bezvýhradně vtáhnout. Budiž zlehčující okolností, že výslech z principu je hraní rolí a tudíž vykalkulovaná divadelní dramatičnost je pochopitelná či nezbytná, přesto bych býval uvítal větší podíl přirozenosti. Palce i přes subjektivní výtku nahoru. (Wiki: V rámci série Criminal ještě existují trojdíly Spain, France a Germany.) ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama