Reklama

Reklama

VOD (1)

Kurážná žena je podezřelá z otrávení svého švagra a tým začne v celém příběhu objevovat nesrovnalosti. Všemu zpovzdálí přihlíží jeden z kolegů. (Netflix)

Recenze (6)

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vo vyšetrovacrj miestnosti končí Stacey, ktorá sa spolu so svojou sestrov nachádzala v byte jej priateľa. Muž leží v nemocnici, pretože vypil otravu na potkany a vyšetrovatelia stoja pred dilemou, ktorá zo žien mala dôvod otráviť ho...Zatiaľ najslabšia časť všetkých sérií Criminal ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Psychologicky ladené vyšetrovanie jednej otravy venujúce sa vzťahu dvoch rozdielnych sestier a ich nie príliš príjemných skúseností s mužmi. Ako kriminálka je to možno slabšie ako ostatné diely Criminal, ale pokiaľ budete vnímať tento diel skôr ako psychologickú drámu, tak si ho užijete. Viac ako polovicu úspechu zabezpečuje skvelá Hayley Atwell v úlohe obžalovanej. ()

agentmiky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhý díl sice ve výsledku slabší, ale pořád převládají kladné pocity. To budování atmosféry do bodu mrazu zde hraje pořád zásadní roli. Jenže ta samotná zápletka mě tolik nestrhla jako v příběhu o Edgarovi, přišlo mi to dost prvoplánové a ne tak promyšlené. Ale uznávám, že Hayley Atwell se svým přesvědčivě emocionálně podaným hereckým výkonem mě utvrdila v tom, že slušných 70 % je pořád na místě. ()

Reklama

Reklama