Reklama

Reklama

VOD (1)

Tým naléhá na mlčícího řidiče kamionu, aby prozradil, kde je odstavený přívěs plný imigrantů. Chybné rozhodnutí nového vyšetřovatele ale vydá všechno v sázku. (Netflix)

Recenze (3)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pridám sa k menšine a napíšem, že predchádzajúca epizóda v modrých číslach ma zaujala viac ako posledná z prvej sezóny. Máme tu síce jeden prekvapivý moment spôsobený šikovným obhajcom, len som úplne nepochopil, ako sa podarilo vyšetrovateľovi presvedčiť obžalovaného, aby hovoril. Navyše mi ani záver neprišiel úderný tak, ako byť mohol. Ale to sú len výčitky vyplývajúce skôr z porovnania s predchádzajúcimi epizódami, stále ide o solídnu kvalitu. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jay, vodič kamiónu je obvinený z toho, že na neznámom mieste zaparkoval kamión plný nelegálnych migrantov. Vyšetrovací tým hrá o čas, nakoľko počasie je na bode mrazu,podmienky v kamióne sú teda nepriaznivé a detektív inšpektor Hugo sa do prípadu ponoril celý...rovnako ako do vodky. Vynikajúca epizóda so skvelým obhajcom. Netflixu možno vytknúť iba to, že všetky vyšetovacie skupiny vedú ženy ()

Reklama

agentmiky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí a závěrečná epizoda nám nabízí příběh o jednom kamionu a o několika migrantech. Chytlo mě to více než dvojka, možná taky tím, že se v hlavní roli vyšetřovatele objevil detektiv konstábl Hugo Duffy. Hlavně díky němu se třetí díl kvalitou vyrovnal jedničce. Samotná zápletka, kde se hraje o čas a tím i o lidské životy, asi nikterak inovativní, ale ten styl tohoto seriálu vytvoří fakticky i z normálního a všedního námětu neskutečně návykovou záležitost. Za mě dávám 83 % ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama