Reklama

Reklama

Criminal: Velká Británie - Série 2

(série)
všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Epizody(4)

Obsahy(1)

Vyšetřovatelé tlačí na podezřelé, ze kterých chtějí dostat odpovědi ke čtyřem zamotaným případům. Na servítky není čas – přece jenom jde o znásilnění, únos a vraždu. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (9)

agentmiky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série se poučila se svých chyb a nabídla naprosto delikátní podívanou ve všech ohledech. Každý příběh je okořeněný poctivou dávkou zvratů (zejména díl 2 a 4 jsou u mě na čistých 10/10). Je až k nevíře, jak dokáží filmaři na poli pouhých 40 minut vytvořit tak komplexní zápletku narvanou skrz naskrz emocemi (a to se, dámy a pánové, vše odehrává v jedné výslechové místnosti). A k tomu všemu sympatické obsazení celého detektivního týmu. Jo, tady chci třetí sérii. A to hned! HIDDEN GEM na Netflixu! 9/10 P.S. Pokud po tomto galapředstavení Kita Harringtona v díle číslo 2 bude někdo zpochybňovat i nadále jeho herecké nadání, tak už fakt nevím, co si mám o dotyčném člověku myslet. A Kunal Nayyar mi se svým ztvárněním vraha absolutně vytřel zrak :O ()

Geometria 

všechny recenze uživatele

hezky natočené i zahrané. jen mi tam chyběl příběh pána, který dvorně podržel dveře nějaké ženě a ta mu za to zničila život i kariéru. tvůrci se o mé sympatie připravili příběhem šílenkyně, která vyoutovává ubohé pedofily. a taky mladíka, kterému rozvrátí život účelové obvinění ze znásilnění.  ..................................................... autoři si tu tak trochu foukají na bebíčko ohrožené skupiny stárnoucích bílých mužů. za to (s jistou úlevou, že dneska už by se to takto asi nenatočilo) snižuju hodnocení o 1,5 * ()

Reklama

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Veľká Británia v sérii Criminal rozhodne dominuje nielen kvôli skvelým príbehom (okrem úvodnej boli všetky výborné s hlbšou myšlienkou) ale aj z dôvodu jednoznačne najlepšieho tímu vyšetrovateľov. Najviac však potešil nepochybne návrat najmladšieho z nich, ktorý bol v prvej epizóde prvej série z ich skupiny preradený medzi policajtov slúžiacich na ulici. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pri druhej sérii už nemusím porovnávať s nemeckou verziou, ale už s prvou britskou sériou. No a myslím, že dvojka je ešte o chlp lepšia, pričom si ale myslím, že na záver nás nečaká tá najlepšia epizóda. Julia, Alex, Danielle a Sandeep ma ale presvedčili a nielen scenárom, ale aj skvelými výkonmi hlavných antagonistov, ktorí, asi zámerne, pôsobia na obrazovke dominantnejšie ako vyšetrovatelia, ale samozrejme aj tu sme svedkami veľmi kvalitných hereckých výkonov. ()

BarVo 

všechny recenze uživatele

Po prvej sérii som myslela, že tento formát sa rýchlo vyčerpá, predsa len zloženie: 1 podozrivý, 4 detektívi a 1 výsluchová miestnosť + kávomat má obmedzené možnosti. Ale nie tak. Napínavé, uveriteľné a zaujímavé. Za mňa najlepšia tretia epizóda a spolu s Criminal: Germany zatiaľ najvydarenejší pôvodný seriál Netflixu. ()

Galerie (36)

Reklama

Reklama