Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Tým vyslýchá šéfku online skupiny odhalující sexuální predátory. Pomocí dobře cílených otázek se snaží prolomit její tvrdošíjnou obhajobu. (Netflix)

Recenze (4)

agentmiky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To je tak, když máte původně dobré úmysly, ale vaše počínání dopadne nejhůře možně. Druhá řada nabízí konzistentnější podívanou. To britské osazenstvo jsem si za dvě řady nesmírně oblíbil. 8/10 ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Takto nejako to môže dopadnúť keď sa zakomplexovaná 40 ročná SEBAVEDOMÁ ŽENA pletie do práce polície. V každom prípade tento príbeh nie je ojedinelým príkladom toho, ako ohováranie, ktoré do sveta vypustia SEBAVEDOMÉ ŽENY môžu niekomu zničiť život... ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Atypický prípad, kde divákovi chvíľu trvá, kým sa v ňom zorientuje a kým uzná, že obvinenia voči žene sú oprávnené. Odhaľovanie nástrah toho, kedy civilisti vezmú spravodlivosť do vlastných rúk je pomalé, ale pravda polície nakoniec neprestrielná. Ostáva aj priestor na vlastnú morálnu interpretáciu videného, ale pokiaľ vám vadia tzv. collateral damages pri zdanlivo spravodlivých akciách vykonávateľov spravodlivosti akéhokoľvek charakteru, váš ortieľ bude v závere jasný. ()

Víteček 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Když to dělá civilista, tak je to zavrženíhodné, ale když to samé dělají policisté, i tohoto seriálu a to ve velkém, tak je to zcela v pořádku, že? Ještě že z ní udělali špatného člověka, aby člověk snad nemohl hledat sympatie jinde, než tvůrci chtěli. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama