Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Vyšetřovatelé mají plné ruce práce s vychytralým usvědčeným vrahem, který chce uzavřít dohodu, a povolají si na pomoc bývalého kolegu se špatnou pověstí. (Netflix)

Recenze (3)

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Najlepší z príbehov druhej série, v ktorom predvádza skvelý výkon najmä páchateľ ale veľmi dobre mu sekunduje navrátilec medzi vyšetrovateľov, ktorý si v prvej sérii do kávy prilieval alkohol. Veľká Británia v sérii Criminal rozhodne dominuje. ()

EdaS 

všechny recenze uživatele

Představitel Rajeshe z Big Bangu jako vrah? Nevěřil bych, ale zahrál to tak přesvedčivě, že jsem si vážně nebyl jistý, jestli je to on. Celkově skvělé, jako celá druhá série. Chci víc! ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Anglickí vyšetrovatelia tu majú asi doposiaľ najväčšiu rybu. Chlapík už síce sedí 10 rokov v base, ale tých mŕtvol je predsa len viac a nie všetky sa našli. Sami ale na to stačiť nebudú, muž má skrátka svoje požiadavky a všetko vyzerá tak, že si obe strany vzájomne skvele pomôžu. Ale ono sa to, neprekvapivo, zase nejako zvrtne. Pre mňa síce trochu slabšia epizóda ako dve predchádzajúce, ale stále je na čo sa pozerať. A záverečná scéna dala celej sérii nádych nadhľadu. ()

Reklama

Reklama