Reklama

Reklama

Criminal: Velká Británie

(seriál)
  • Velká Británie Criminal: UK (více)
Trailer

VOD (1)

Série(2) / Epizody(7)

Obsahy(1)

Detektivové v londýnské vyšetřovně svádí souboj s časem a pokouší se dostat pod kůži třem podezřelým, kteří jsou obvinění z vážných zločinů. (Netflix)

Videa (2)

Trailer

Recenze (24)

misbos 

všechny recenze uživatele

Gary Oldman z výprodeje a bába Steeeva Rogerse s jedem na krysy (dává to smysl?) - aneb - hřejivé (vodka do kafe) momentky z jedné cajtárny. Kdo občas koukne na záznam nějakýho skutečnýho výslechu, musí tohle brát spíš jako rychlej náčrt vztahovejch dramat na jednom pracovišti v jednom kolektivu (Dietl voe!!), a jako takový to bylo obstojný, žádná vostuda. PS: Když jde vo všechno, můžete při práci chlastat, ale nikde to neříkejte... ()

vozralec 

všechny recenze uživatele

Hodnocení první série: Tři díly, v každém jiný podezřelý. První díl dobrý, druhý průměrný, třetí opět dobrý. Seriál je vlastně o různých způsobech vedení výslechu. A v podstatě se odehrává jen ve vyslechové místnosti. Zajímavé. Hodnocení druhé série: Tentokrát čtyři díly. Nejlepší byl ten třetí. Zarostlý Rajesh hraje ve čtvrtém. ()

Reklama

jedna_vrana 

všechny recenze uživatele

Nie veľa režisérov sa môže pustiť do takéhoto projektu a za ten nápad si zaslúžia moje mierne nadhodnotenie. Seriál, na ktorý si filmári prenajali jednu kanceláriu (predelili ju zrkadlovým sklom) a kúsok chodby s automatom na nápoje. Všetko je na tejto malej scéne dokonale premyslené, až minimalisticky, každý detail je účelný. Réžia využíva zrýchlenie deja cez západ Slnka za veľkým oknom. Dej sa odohráva na „malom javisku“ – ktorým je vyšetrovacia miestnosť s jedným zrkadlovým oknom. Za ním sú tí „ostatní“. Pozorujú, občas komentujú, máličko sa dozvieme aj z ich súkromného života. Niektoré epizódy sú bravúrne – zasahujú do psychológie zločinu a poctivo hľadajú pravdu, ako sa prípad stal. Vo chvíli, keď sa vyšetrovanie zostruje, môžete na vlastne koži cítiť rastúce napätie a stres, pôsobia takmer klaustrofobicky. Len v niekoľkých prípadoch sú zločiny spracované trochu povrchne, bez ponoru do myšlienok páchateľa. Napriek tomu veľmi pozitívne hodnotím toto filmovanie, keď divák môže podrobne skúmať mimiku postáv. A výber hercov sa tiež podaril. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

O niečo slabšie ako Criminal:France najmä kvôli druhej epizóde, na druhej strane časti Edgar a Jay boli zvládnuté veľmi dobre najmä z pohľadu výkonov páchateľov a detektíva Huga. Netflixu možno vytknúť iba to, že šéfky sú už v dvoch sériach ženy (UK aj France) ale ako vyšetrovateľky jedinú epizódu v sérii UK nezvládli vôbec... ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

základ je stále stejný jako u ostatních zemí,takže nic není tak jak se zdá,ale i na čtvrtý pokus to dokáže spolehlivě zabavit.Velkou výhodou jsou pouze 3 epizody.Na větší ploše by se vše nejspíš hodně brzo omrzelo.Criminal UK se pak svou úrovní řadí po bok svého francouzského sourozence.Německo zůstalo nepřekonáno...80% ()

Galerie (63)

Reklama

Reklama