Reklama

Reklama

Fantastická výchova

(seriál)
  • USA Raising Dion
Trailer
USA, (2019–2022), 12 h 19 min (Minutáž: 37–51 min)

Tvůrci:

Carol Barbee

Předloha:

Dennis Liu (komiks)

Hudba:

Kris Bowers
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(17)

Obsahy(1)

Ovdovělá máma je odhodlaná rozluštit tajemství nově probuzených superschopností svého synka. Přitom ale chce jeho mimořádné nadání udržet pod pokličkou. (Netflix)

Recenze (15)

evilmind 

všechny recenze uživatele

Tak tohle Netflixu moc nevyšlo. Kromě toho, že to je dějově naprosto generické a nenápadité, je v hlavní roli maximálně otravný malý spratek, kterého sledovat na obrazovce je vyslovené utrpení. ()

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Fantastická výchova mala dobrý nápad ale to je asi všetko. Dve série stačili aj s dabingom. Určené skôr pre deti a jednorasové obsadenie jasne hovorí pre koho je seriál. Pozrieť sa to dalo ale ani efekty a postavy si má veľmi nezískali. 3* ()

Benedygtus 

všechny recenze uživatele

Tezko rict proc jsem vubec zhledl cele ty dve serie, asi ze to bylo pohodlne (nemusel jsem nic moc vybirat) a v ramci izolace bylo casu celkem dost. Cilovka mi prijde velmi uzka neco 9-11 let a zejmena asi klucici publikum. Serial obecne ma spousty infantilnich momentu, ktere tuhle zabavu srazeji a zaroven dost "drsnych/strasidelnych" momentu(pro publikum okolo 7let od kterych to Netflix doporucje). Oboji mi prijde, ze se v 2. serii jeste stupnuje a proto jeste horsi hodnoceni. Chybi tomu spousta logickych dovysvetleni a v druhe serii i lepsi dej. Do toho uz nynejsi klasika zapletena problematika cerna/bila, homo/hetero.. Nic proti tomu nemam to tema otevirat, ale kdyz to na vas krici v kazdem serialu, co netflix ma tak uz me to trochu zacina stvat. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Slabšie tri hviezdy. Technicky celkom slušné, rozumej, žiadne terno, ale neurazí to vyslovene. Problém je s náplňou. Netflix urobil v podstate Heroes pre deti resp. teenagerov, čo by nemuselo byť zlé, keby jednak netlačil na pílu s prílišnou vatou a jednak takmer nekopíroval schopnosti od Heroes. Čerešničky na torte sú, ktorými evidentne chcel Netflix natiahnuť divákov, jednak svoje klasické LGBT, aj keď tu to bolo v úzadí, ale predsa len jedna z postáv musela byť lesba, druhá vec, príliš veľa ženských hrdiniek, čo by možno nevadilo, nech majú svoje, ale v skutočnosti by to asi také jasné nebolo, tretia vec, Michael B. Jordan bol reklamným ťahákom, ktorý sa tam sotva ukáže a o ňom to vôbec nie je, štvrtá vec, obsadili aj telesne postihnuté dieťa, za čo by som inde dával palec nahor, pretože herečka bola dobrá a dobre sa pozeralo na jej výkon, ale ako poznám Netflix, tak to bolo čisto vypočítavé a v tom ich podporiť nedokážem. Posledná a najdôležitejšia vec, skončilo to otvorene a keďže to bolo ukončené, tak sa už ničoho nedočkáme. Neodporúčam zabíjať s tým čas, je to zbytočné, to si radšej znovu pozrieť všetkých Heroesov, prípadne novších Mistfits, Imperfects a tona iných sérii, ktoré ale pokiaľ sú od Netflixu, čo ich kopa je, tak sú väčšinou bez zakončenia, takže neviem, neviem. ()

Axident 

všechny recenze uživatele

Pomiňte velmi neoriginální scénář (na základě komiksu Dennise Liu z roku 2015) který na hony zavaní zbytečným céčkem (parta náhodných lidí je na Islandu ovlivněna nezvyklou polární září a po letech zjistí, že mají nadpřirozené schopnosti), protože zbytek je velice zdařilý. Casting je skvělý, herci výborní a režie též. Je to napínavé, je to vtipné, neztrácí to jiskru a díl od dílu baví víc. Vezmete-li na milost zmiňovaný námět a bůhví proč mizerné triky na tak precizní produkci, rozhodně se nebudete nudit a Alisha Wainwright coby Nicole je opravdu roztomilá a dobrá a její filmový synek, pokud není CGI (vtip) hraje na svůj věk bravurně, ač není asi zrovna ťuťuňuňu chlapeček. ()

fixaman 

všechny recenze uživatele

Naprosto áčková superhrdinská podívaná, braná z netradičního úhlu, která se navíc zlepšuje s každým dílem. Funguje herecké obsazení, efekty, scénář. Na de facto televizní seriál těžký nadstandard a už teď se těším na druhou sérii. ()

Zdenecek 

všechny recenze uživatele

7-letý chlapec Dion má zvláštní schopnosti. Jeho matka se ho snaží chránit a naučit ho mít je pod kontrolou. Pomalu začíná zjišťovat co se vlastně děje a jak ke schopnostem přišel a že nebude jediný ..... ()

numan odpad!

všechny recenze uživatele

Herci nehrají, chlapeček je na ránu, děj slabý až debilní. Pro normálního bělocha naprosto nesledovatelné. ()

DK197 

všechny recenze uživatele

První i druhá řada je průměrná fantasy-ovka. Příjemné obsazení, zajímavý nápad. Jen si tak říkám, kolik sérií může vydržet na jediném záporáku. Ale aspoň ještě jednu, doufám. Co se závěru této týče, přespříliš emotivní. A napínavý závěr to dost shodilo - škoda. ()

Vampiroza 

všechny recenze uživatele

V celku zajímavý seriál s otravným parchantem a hysterickou kozou... V podstatě stejný dojem jako ze stranger things :-) tam mě W.Ryder štvala mnohem vic. Takové mix něčeho jako fantastická čtyřka a na onom světě... Těším se na druhou sérii ()

Reklama

Reklama