Reklama

Reklama

Inunaki Mura

Trailer 2

Obsahy(1)

V roce 1949 se jistá nejmenovaná elektrárenská společnost rozhodla vybudovat přehradu a zaplavit údolí i s vesnicí a jejími obyvateli. Duše zemřelých se teď mstí na všech potomcích zodpovědných zaměstnanců elektrárny a také úředníků, kteří nad tím tehdy zamhouřili oči a prostě jen vymazali vesnici z mapy... (Jimclark)

Recenze (4)

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Tomuhle filmu škodí stopáž 108 minut je prostě moc. Přitom začátek je dobrý ženská s chlapem točí reportáž o nejstrašidelnějších místech Japonska tak vlezou do kvílící tunelu a pak do kvílící vesnice kde ona něco uvidí a poznamená ji to. Pak se vrátí a jí začne hrabat a zabije se pak její sestra (nebo kdo to byl) se na to snaží přijít a zjistí, že tam v té vesnici měly rodové předky. Bohužel hororové scény jsou zde tak tři (jedna se sebevraždou a dvě na konci) a podařená lekačka tak jedna (a to ani lekačka zamýšleno není) navíc jsem nějak nepochopil proč měly upírské zuby . 40 procent ()

xxmurphyxx 

všechny recenze uživatele

Milujem hernú sériu Silent Hill, ázijskú, najmä tu Kórejskú kinematografiu a horory všeobecne a práve preto som sa rozhodol dať tomuto kúsku šancu, napriek tomu, že som z traileru vycítil len ďalšiu nezáživnú duchárčinu z Japonska, ktoré posledné roky úplne stratilo formu. Bohužiaľ som sa nemýlil a až na pár pasáží ako napr. scéna s telefónnou búdkou, či prvých 7 minút sa jednalo o klasickú Japonskú nudu, plnú zbytočného emočného prehrávania pri vypätých scénach a v podstate úplne jednoduchého a predvídateľného príbehu zbytočne rozťahaného do hodiny trištvrte. ()

Jimclark 

všechny recenze uživatele

Nepopírám, že v hollywoodské produkci by se nejspíš jednalo o béčkový horor, ovšem jak to hodnotí Japonci, to netuším. Má docela děsivě temnou atmosféru, zejména díky vhodně zvolené hudbě a zvukovému doprovodu. V každém případě, automaticky přidávám hvězdu navíc za mou oblíbenou herečku Ajaku, a píšu alespoň velmi stručný výcuc děje (viz obsah). Protože díky zdejšímu příšernému hodnocení, nevědět ani v hrubých obrysech, o čem to vlastně je, a hlavně, nebýt Ajaky, ani bych o tento horor nezavadil. ()

lineker 

všechny recenze uživatele

Ne až tak pitomé, jak se zde může jevit. V podstatě jde a jakýsi drama-horor s výrazným příběhovým potencionálem, což je žánr masově neprobádaný. Pravdou zůstává, že se občas tvůrci zamotali do děje takovým způsobem, že najít tu úhlavní nit bylo problémem. Chvílemi až skoro nudící a chvílemi silně děsivé. Ten skoro závěrečný "tanec" v tunelu působil opravdu hrůzně. I když logika hlavním postav byla zřejmě někde na nekonečném kruhovém objezdu. ()

Reklama

Reklama